reklama
dziewczyny-zwlaszcza te ktore karmily piersia i musialy przechowywac pokarm-czy warto kupic taki zestaw?AVENT ZESTAW NA DOBRY POCZĄTEK + MEGA GRATISY !!! (245422836) - Aukcje internetowe Allegro
anineczka
królowa mrówek :P
Kathe napisalam sie,a dopiero pozniej zajarzylam,ze wracasz na studia.dziewczyny-zwlaszcza te ktore karmily piersia i musialy przechowywac pokarm-czy warto kupic taki zestaw?AVENT ZESTAW NA DOBRY POCZĄTEK + MEGA GRATISY !!! (245422836) - Aukcje internetowe Allegro
Hmmm szczerze to niewiem.
Mysle,ze bedzie Ci najbardziej potrzebne:
Laktator,2 butelki i sporo woreczkow do zamrazania pokarmu.
A sterylizator...opinie sa podzielone,rownie dobrze mozna wyparzac butelki wrzatkiem.
O tutaj sa woreczki:
http://www.allegro.pl/item245763154_woreczki_torebki_pokarm_tania_wysylka_but_avent.html
Oczywiscie to tylko moje zdanie.;-)
anineczka takie worki na pewno mi sie przydadza
a co do sterylizatora to wlasnie nie wiem jak sadzicie potrzebny czy mozna wyparzac wrzatkiem?misia twoja rada sie przyda![]()
Kathhe ten zestaw jest całkiem oki dla mamy studentki

Jak dla mnie 2 butelki to za mało... a pokarm mroziłam bezpośrednio w butelkach tylko że zamiast smoczkiem to nakrywalam je takimi aventowskimi zaslepkami - to jest w tym zestawie

monikak_80
Fanka BB :)
Ktoras z was pytala o pojemnik na pieluszki.... ja mialam 2 rozne- dziala! Najlepiej kupic taki na normalne worki bo taniej wychodzi...... tutaj to sie nazywa diaper ginie czy jakos tak. polecam...a jak nie to wiaderko na balkonie.... z przykrywka 
malinois
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o pielęgnację noska, to nie mam doświadczenia, ale położna ze SR mówiła, że gruszka się nie przyda, jeśli już to poleca fridę w koniecznych, ale najlepiej nie używać niczego, bo nosek ulega samooczyszczeniu i nie wymaga specjalnych zabiegów.A jak pojawi się katarek to sól fizjologiczna lub woda morska.
A ja słyszałam jeszcze o takim specyfiku jak Tetrisal S o proszę
Apteka internetowa Cito Pharm, tanie leki, pr�bki GRATIS !
Słyszałam, że się sprawdza doskonale, wiecie coś na ten temat?
A ja słyszałam jeszcze o takim specyfiku jak Tetrisal S o proszę
Apteka internetowa Cito Pharm, tanie leki, pr�bki GRATIS !
Słyszałam, że się sprawdza doskonale, wiecie coś na ten temat?
reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Sterylizatora nie kupuję. Odradziła nam położna w szkole rodzenia. Powiedziała, ze wystarczy przelać butelki wrzątkiem. W sumie moja mama też tak robiła i razem z bratem żyjemy. O tych kubłach na pieluchy myśleliśmy, tym bardziej, ze mamy dwie smakoszki w domu, ale na razie odpuszczamy. Zawsze można dokupić, jak okaże się potrzebny.