reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dzisiaj wreszcie wizyta. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Plamienia ustały. Cały weekend się oszczędzałam. Mimo wszystko bardzo się boję. 2 tygodnie temu jeszcze nic nie było widać na usg.

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki, bedzie dobrze :)
Kurczę sama już nie wiem na uzg wyszło mi 4 mm pechezyk ciazowego czyli teraz mam 5 tydzien a na beta wychodzi że 6 bo mam 1969 ml już sama nie wiem jutro mam lekarza ale nie mogę tego pojąć. [emoji849]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi lekarz powiedzial, ze beta nie jest wyznacznikiem wieku ciazy, najwazniejsze jest usg. Pozatym normy bety sa dosc rozlegle ;)
Hej Kobietki listopadowe :) jestem początkująca na tym forum i chciałabym się serdecznie z Wami przywitać :biggrin2:
Witaj wsrod nas :D

Bardzo się cieszę że mogę do Was dołączyć :) jestem mamą po przejściach i mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze
c55fe6hh5o3mhj5g.png

No cóż mam 36 latek już za chwilę 37 jestem mamą 15 latka szczęśliwie donoszonego i urodzonego :tak: niestety kolejne trzy ciąże niedonoszone :( ostatnia w grudniu 2017 roku :( już mówiłam sobie koniec wystarczy tej męki i w marcu br. 2 kreski na teście :szok: oczywiście strach to pierwsze co pomyślałam ale po wizycie u lekarza moje obawy przeszły jak ręką odjął :) bo trzeba walczyć jak to mówią do końca :tak:
c55fe6hh5o3mhj5g.png

reklama
Do góry