Kelyana
Fanka BB :)
U mnie coś gorzej, od dwóch dni jakby mdłości ale wieczorne? Myślałam, ze mi coś wczoraj zaszkodziło bo oprócz mdłości ból brzucha ale dziś to samo.
Do tego okropny ból głowy od samego rana, szukałam na necie ale oczywiście leków przeciwbólowych nie wolno. Leżę sobie bo wtedy nie boli ale szkoda mi psa, nudzi się biedak, ciagle zabawki przynosi, a pani ledwo zipie. Wypije sobie melisę dziś na noc, może coś pomoże i w końcu prześpię noc bez budzenia.
Do tego okropny ból głowy od samego rana, szukałam na necie ale oczywiście leków przeciwbólowych nie wolno. Leżę sobie bo wtedy nie boli ale szkoda mi psa, nudzi się biedak, ciagle zabawki przynosi, a pani ledwo zipie. Wypije sobie melisę dziś na noc, może coś pomoże i w końcu prześpię noc bez budzenia.
Mało tego podczas kąpieli zobaczyłam że zaczynają się mi robić rozstępy na piersiach i się prawie popłakałam że już będę brzydka i beznadziejna bo nigdy nie miałam takich problemów ze skóra. To raczej wina hormonów że zareagowałam na to jak na koniec świata...
) ale codziennie to samo pytanie a on jej odpowiada w formie żartu zawsze np taaaak w 10u ciążach jest albo że sezon pylenia się zaczął to już może jestem zapylona i się śmieje a ona dalej nie dostaje jednoznacznej odpowiedzi to kombinuje jak tu się dowiedzieć he he 
Chwilka na pełnym słońcu i zawijasz pod parasol albo drzewo 

Może po antybiotykach odżyją. Powinna być poprawa... Zdrówka życzę!
Mucha nie siada
czas leci nawet nie wiem kiedy ale ja nie o tym czy wy też nie czujecie się w ciąży nie mam mdłości nic mnie nie boli jakbym nie była w ciąży
pytałam gina mówi żeby się tym nie przejmować bo nie zawsze muszą być jak to u was jest