reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U gory test z rosmanna na dole z allegro
Oba z dzisiaj z tej samej probki moczu
Na tym allegro nawet cuenia drugiej kreski nie ma [emoji58]Zobacz załącznik 845912
miałam ten sam z allegro. A ten z Rosamana dopiero dziś kupiłam i robiłam1 raz. Wcześniej mialam z Rossma a Hydrex Domowe laboratorium a dziś ich nie bylo i kupiłam ten który Ty masz

reklama
O to jeszcze inne testy z rosmana masz, możesz pokazać opakowanie?
Mi się wydaje ze te z allegro maja określoną czułość bo mi tez pare dni przed nic nie wykazywały, a już w przeddzien owulacji były konkretne krechy
japorownywalam kiedyś ulotki tych z allegro z tymi z Rossmana bodajze i niby czułość była w ulotce taka sama a w praktyce wyglądało to jak na zdjęciu powyżej. Najlepiej wypróbować kilka i wybrać ten który nam daje najlepszy wynik

miałam ten sam z allegro. A ten z Rosamana dopiero dziś kupiłam i robiłam1 raz. Wcześniej mialam z Rossma a Hydrex Domowe laboratorium a dziś ich nie bylo i kupiłam ten który Ty masz
Ja wczesniej kupowalam w rossmanie te z domowego labolatorium, tez mi ladnie wychodzily, ale ostatnio ich u nas nie ma [emoji58]

O to jeszcze inne testy z rosmana masz, możesz pokazać opakowanie?
Mi się wydaje ze te z allegro maja określoną czułość bo mi tez pare dni przed nic nie wykazywały, a już w przeddzien owulacji były konkretne krechy
Mam takie
20180411_221331.jpg

Załączniki

• 20180411_221331.jpg
    20180411_221331.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 481
Jak dla mnie to właśnie te z Domowego laboratorium są najlepsze. Cena 25 zł za 5 szt to trochę dużo w porównaniu z tymi z allegro, ale tak dobrze działają więc je kupuję.

Jak dla mnie to właśnie te z Domowego laboratorium są najlepsze. Cena 25 zł za 5 szt to trochę dużo w porównaniu z tymi z allegro, ale tak dobrze działają więc je kupuję.
Ja sie dwa razy skusilam na te z allegro.
Ponoc najlepiej sie sprawdzaja te z rozowym paskuem ale strasznie trudno na nie trafic [emoji58]

reklama
Do góry