Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Pala88 bardzo się cieszę, że z dzieckiem wszystko dobrze :-)
Wspaniałe wieści!!!
Serce od razu radośnie bije
Wspaniałe wieści!!!
Serce od razu radośnie bije
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chodzi o opuszczanie świąt, s raczej spędzenie czasu tylko i wyłącznie we własnym gronie, bez wszystkich
Ciesze się. Dla pewności sprawdziłam jeszcze raz przepis i tam gdzie jest podany budyń zamiast łyżeczki mąki ziemniaczanej ma być łyżka mąki ziemniaczanej. Wkradł mi się pewnie słownik. Już poprawione. PrzepraszamCiacho wygląda extra i dziś zrobię)
A lini nie mam i nie wiem od czego zależy ani cienia nawet i już myślałam że coś nie tak;/
Ja to nie wiem czy pojedziemy na święta z maluchami, od paru lat powtarzamy ze chcemy sobie we własnym gronie spędzić wigilie i może to będzie dobry moment. Mieszkamy blisko najbliższej rodziny (Ok 1 h samochodem) wiec oczywiście na pewno nas odwiedzą. Nie mam doświadczenia dzieciowego jeszcze wiec nie wiem czy się z dwójka ogarniemy tak sprawnie żeby miesiąc czy półtora po porodzie jechać
w środę mam usg wiec się przekonamySądzę że będziecie bardziej ogarnięcci z dwoma niż niejedna z jednym
Dacie radę ale przy dwojce to będzie lekka rewolucja
A jak zdrowie i jak maluszki? Spore już masz brzuszek ?
H
w środę mam usg wiec się przekonamyale na pewni Ok. Brzuszek nadal marny ale coś czuje ze się poszerzam bardziej. Daje sobie dwa tygodnie na jakiś postęp
jak się zmieni stan z ciąży spożywczo/urojonej na jakieś sensowne zaokrąglenie to wrzucę na brzuszki
2tyg. Może dużo zmienićwidzę po sobie jak