reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ciesze sie, bo u mnie to roznie bywalo i byly cale dni, a nawet tygodnie leżenia. Zreszta to sie lubi zmieniac jak w kalejdoskopie wiec zobaczymy :)
To akurat rozumiem bo u mnie też są dni że od rana do wieczora coś robię, a są dni że nie mam siły wstawać z łóżka . Także tylko się cieszyć że miałaś taki fajny dzień :)

reklama
Ja też dziś nie najbardziej produktywna byłam. Mąż wrócił i bierzemy się za ogarnięcie tej sypialni. Tak się źle czułam ,że wolałam leżeć. Po za tym , ani gotowanie , ani nic mi nie idzie. Ani jesc, ani pić.
Jutro na pewno będzie lepszy dzień tym bardziej że ma być znośna temperatura :) A ja dzisiaj też ani jedzenie mi nie szło ani picie . Zmusilam się do picia wody bo już i tak wczoraj malutko wypiłam i strasznie mnie głowa bolała do południa.

Bardzo fajnie że to piszesz.. to dla nas nadzieja że trafi się lepszy dzień.. cieszę się z Tobą..
Basenu rzeczywiście szkoda.. A na który chodziłaś?
Jakis czas temu przenioslam sie z Mokotowa na Bielany i kiedys chodzilam na Polna lub Warszawianke, a ostatnio na basen przy szkole sportowej obok stacji metra. Teraz w wakacje bylo super. Pusto, na torze plywaly jedna lub dwie osoby, woda przyjemnie chlodna. Boje sie tez bardziej uczeszczanych basenow, bo boje sie, zeby mnie ktos nie kopnal.
Cala.ciaze marzylam o plywanou, ale co chwile bylo cos nie tak- a to plamienia, a to bole. To chociaz teraz kilka razy skorzystam.
Pisalam juz kilka razy, ze bardzo chcialam pojechac nad jezioro, takie czysciutkie i piekne to dwie godziny w aucie. Niestety, moj maz odmawia takiego wyjazdu. Pewnie slusznie twierdzi, ze sie zmecze i nie widomo jak sie to na mnie odbije... za duze ryzyko... strasznie mi zal.

Już reklamujące seriale fiu fiu uwielbiam diagnozę na tvn, przyjaciółmi w Polsacie zawsze to jakieś oderwanie

KINDERBUENOO88 w sumie to wszystko tylko przesunelam i dalam łóżeczko, meble są z kompletu który mieliśmy stwierdziłam że nie będę nic kupować jedynie porządki poszły w ruch i od razu miejsce się dla malego znalazło

Dziewczyny mama mi truje nad głową żebym już torbę do szpitala pakowala w razie czego [emoji848]myślicie, że nie za wczesnie ?? W środę zaczynam 34 tc

Kończysz 34 czy zaczynasz ?
Bo my chyba podobnie jesteśmy:)
A ja w środę kończę 34tc czyli zaczynam 35tc.

A co do torby, jestem w trakcie prania wszystkiego dla dziecka już 60% za mną potem prasowanie i pakowanie. I myśle do niedzieli się usune. I wydaje mi się, że to wcale nie jest szybko:)

reklama
Dziewczyny mama mi truje nad głową żebym już torbę do szpitala pakowala w razie czego [emoji848]myślicie, że nie za wczesnie ?? W środę zaczynam 34 tc
Ja już mam dwa tyg walizkę spakowana a też u mnie 34tc muszę tylko na ostatnią chwilę dołożyć parę rzeczy a do torby dla małego ubranka mi zostały

Do góry