anet88
Fanka BB :)
Kciuki za wizyty! @Dzidzi bobo jak odczuwam jakiś dyskomfort to też zazwyczaj z prawej strony...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi zostały rzeczy dla mnie wszystkie typu pizama, przybory higieniczne, laktator itp a dla malego zostało mi tylko kosmetyczne rzeczy plus jeszcze ze dwa przescieradelka do lozeczka i pokrowiec na przewijak, bo recznik to mi sie zawsze slizgal i mnie to wkurzalo. A i jeszcze czapeczki na wyjscie nie mam i na zime grubszej.Dziewczyny jak u was z wyprawkami macie juz a jak nie to kiedy zamkerzacie zrobic zakup ? Mam na allegro taka z torba turystyczna jest tam wszystko potrzebne dla mamy i dzidzusia [emoji7] maz chce kupic w listopadzie ale jak jak na poczatku grudnia ma porod to niewiem czy to nie za pozno... a jak wczesniej urodze.... kurcze procz kartonu ciuszkow nie mam nic jeszcze tak naprawde. Maz mowi ze na spokojnie sie kupi ale ja sie boje ze czegos nie zdazymy kupic i beda jaja... lozeczko wozek pościel do lozeczka itp mam juz wypatrzone tylko teraz syn idzie do szkoly do 5 klasy [emoji16]i pewnie mnie zezre wyprawka dla niego i jeszcze zaczynamy remocik w domu malowanie scian i tapeta 3d.... i ciagle cos....
Ja odkąd jestem w ciąży to mam takie ciśnienie. Choć na ostatniej wizycie miałam nawet 90/60 i myślałam, że z krzesła spadnę.Ja czekam w kolejce. Przytyłam na razie 5,2kg. Ciśnienie standardowo 100/60.
Ja mam 10 pieluch tetrowych, rożek i siatkę ciuszków po 2 z różnych rozmiarów, 4 pieluchy flanelowe i ostatnio w Rossmann kupiliśmy pampersy 1 bambusowe i 2 baby dream i tyle.Dziewczyny jak u was z wyprawkami macie juz a jak nie to kiedy zamkerzacie zrobic zakup ? Mam na allegro taka z torba turystyczna jest tam wszystko potrzebne dla mamy i dzidzusia [emoji7] maz chce kupic w listopadzie ale jak jak na poczatku grudnia ma porod to niewiem czy to nie za pozno... a jak wczesniej urodze.... kurcze procz kartonu ciuszkow nie mam nic jeszcze tak naprawde. Maz mowi ze na spokojnie sie kupi ale ja sie boje ze czegos nie zdazymy kupic i beda jaja... lozeczko wozek pościel do lozeczka itp mam juz wypatrzone tylko teraz syn idzie do szkoly do 5 klasy [emoji16]i pewnie mnie zezre wyprawka dla niego i jeszcze zaczynamy remocik w domu malowanie scian i tapeta 3d.... i ciagle cos....
Mam dopiero na 15, ale juz nie moge sie doczekac. Ide kupic sobie dodatkowe lustro, bo ciezko jest mi sie ogolic, przy tym co mam. Nie bede szla z takim buszem, mam fajnego ginekologa,heheheh Pozdrawiam cieplutko i zycze udanego dania