reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej.
Mnie się też się chce, szczególnie że synek znowu wstał o 5-tej. A o 7:00 poszedł spać :wściekła/y:. Chociaż w sumie nie powinnam narzekać, bo widzę że niektóre z nas wstają o 5:00 do pracy... Dla mnie to środek nocy i jestem kompletnie nieprzytomna :zawstydzona/y:.

reklama
Witam!
moja wczoraj poszła spać o 19:30:tak: i spała do 6:tak: zjadła butle i spała do 9:szok: dawno tak nie pospałam:-) chyba ostatnio na początku ciąży:tak:

JMM ja bym tak nie mogła zasnąć z Natalką w łóżku bo ona by zaraz raczkowała i spadła:szok:

Witajcie,
Roksi, jak ja ci zazdroszcze, chciałabym się tak wyspać, chociaz raz na jakiś czas:-(,
mojej walki z Piotrusiem ciąg dalszy, wczoraj pluł kleikiem kukurydzianym (zresztą wcale mu się nie dziwię),
a butelki na pewno umie pić, bo dałam mu herbatkę i chętnie pije:tak:

Agutek ja chętnie popracowałabym sobie, myślę że jak bym odpoczęła od mojego marudka, to byśmy wszyscy na tym skorzystali:-D.

U nas też strasznie marudnie. Wojtek spał już całkiem ładnie- zazwyczaj z jednym karmieniem w nocy. A odkąd wyszły zęby, czyli od około miesiąca to jest budzenie kilka razy w nocy. Też chodzę jak zombi i momentami mam dosyć.
Jeszcze ta paskudna pogoda za oknem. U nas cały dzień leje i nawet na spacer nie można wyjść. Bueee

Witajcie

U Was też taka paskudna pogoda? Jeju ja chyba się wyniosę do ciepłych krajów bo tu zamarzam a przecież temperatury jeszcze przekraczają zero!!! Pamiętam jak rok temu będąc w ciąży było mi non stop ciepło choć należę do zmarzluchów. Chociażby z tego powodu fajnie było być w ciąży :-D.
Chyba się w końcu za prasowanie wezmę, przynajmniej się ogrzeję....

Witam!
moja wczoraj poszła spać o 19:30:tak: i spała do 6:tak: zjadła butle i spała do 9:szok: dawno tak nie pospałam:-) chyba ostatnio na początku ciąży:tak:

JMM ja bym tak nie mogła zasnąć z Natalką w łóżku bo ona by zaraz raczkowała i spadła:szok:
ale masz dooobrze :tak:
Laura nawet jakby umiała raczkować to nie dałaby rady mnie przeskoczyć bo spała przy ścianie :tak::-D
Witajcie

U Was też taka paskudna pogoda? Jeju ja chyba się wyniosę do ciepłych krajów bo tu zamarzam a przecież temperatury jeszcze przekraczają zero!!!
ja też bym sie chętnie wyniosła :tak: bo też jestem zmarzluch
Wiecie co moje dziecko dzisiaj zrobiło?
Zostawiam ją leżącą na kanapie (bo jeszcze nie raczkuje) pod opieką babci. A ona obróciła sie na boczek i ściągnęła wszystko ze stoły chwytając za serwetę :crazy::szok:
babcia prawie dostała zawału, zbił sie talerzyk i ucho od filiżanki a Laura co? - w śmiech :cool: - oj rośnie mi rozrabiara :tak:

reklama
Dzień dobry paniom :-)

Justine moja też nie raczkuje, ale z łóżka zlecieć by potrafiła ;-) właśnie turlaniem się. To są dosłownie sekundy jak ona potrafi przekoziołkować kilka razy i znaleźć się nagle z jednego końca łóżka przy drugim :-D

Moja wczoraj nie spała po południu więc szybciej poszła spać wieczorem, ale w nocy dała trochę czadu, chyba ją brzuszek bolał, bo puszczała bączki. Ale pospała od 19 do 6 zmałą przerwą na płacz :-D, więc źle nie jest ;-)

Do góry