D
Deleted member 180961
Gość
Ja wczoraj tez sciagalam i ledwo 70ml i potem mlody jojczal bo cycki puste byly 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w ciągu dnia też tak ma że chce go przytulać czy tylko na wieczór ?Tak, ja też tak robię. Z tym, że po kąpieli Miłosza Werka dostaje kociokwiku i zamiast wyciszania są piski i głośne komentowanie "mama a brat ma otwarte oczy! Mąka on się porzygal! Mama on chyba robi kupę! Mogę go przytulić?! Moge mu zaśpiewać?! Ale ja go kocham! Jest uroczy, muszę go przytulić!" I tak w kółko [emoji14]
To mój pierwszy raz i odpuscilam jak mnie raczki rozbolalyHaaaa a ja wczoraj 120 ml ściągnęłamale połowę już starsza córa wypiła do śniadania [emoji14]
A mój właśnie ciuma a może 30 minut minęło od ściągnięcia...Ja wczoraj tez sciagalam i ledwo 70ml i potem mlody jojczal bo cycki puste byly![]()
A tak z ciekawości zapytam przy kp trzeba dodatkowo ściągać ? Bo ja nie ściągam a widzę że wy takHaaaa a ja wczoraj 120 ml ściągnęłamale połowę już starsza córa wypiła do śniadania [emoji14]
Nie trzeba. Ja pierwszy raz na próbę bo planuję wyjścia do choćby ginekologa i wolałabym ze względu na okres grypowy bez niego a on bez jedzenia w dzień nie wytrzyma nawet 1h...A tak z ciekawości zapytam przy kp trzeba dodatkowo ściągać ? Bo ja nie ściągam a widzę że wy tak![]()
U mnie nie ma aż tak. Kacper to czasem z braku innych zajęć go podyźda czy pogada z Nim. Bartek bardziej i często patrzy na niego i swędzi go w środku by schrupać młodego bo cytuję: on jest taki słodziutki.Cały dzień. Rano jak się budzi to tez pierwsze to do brata
A tak z ciekawości zapytam przy kp trzeba dodatkowo ściągać ? Bo ja nie ściągam a widzę że wy tak![]()
Moja robi raz na 4 dni średnio i nie zauważyłam żeby to był dla niej problem.