reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tak, ja też tak robię. Z tym, że po kąpieli Miłosza Werka dostaje kociokwiku i zamiast wyciszania są piski i głośne komentowanie "mama a brat ma otwarte oczy! Mąka on się porzygal! Mama on chyba robi kupę! Mogę go przytulić?! Moge mu zaśpiewać?! Ale ja go kocham! Jest uroczy, muszę go przytulić!" I tak w kółko [emoji14]
A w ciągu dnia też tak ma że chce go przytulać czy tylko na wieczór ? :)

Cały dzień. Rano jak się budzi to tez pierwsze to do brata
U mnie nie ma aż tak. Kacper to czasem z braku innych zajęć go podyźda czy pogada z Nim. Bartek bardziej i często patrzy na niego i swędzi go w środku by schrupać młodego bo cytuję: on jest taki słodziutki.

A Ania ile jednostek ibuprofenu w czystej postaci można jednorazowo? Mam tabletki 200 i kiepsko i chciałabym 400 ale czy mogę?

reklama
My po wizycie położnej i @StarAnia nie trafiłaś z wagą [emoji12][emoji12][emoji12] 3700 waży [emoji16] od zeszłego poniedziałku przybrała 450 gram [emoji16] Cycki rządzą [emoji123][emoji123][emoji123]
Skórka jest już różowa, bez śladów żótaczki [emoji846]

Do góry