Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Z tego co pamiętam @FiLi88 w poprzedniej ciąży chodziła kilka tygodni z takim rozwarcie, ale nie jestem pewnaA dziś mi też się spina i trochę boli ale nie przejmuje się i jadę wieczorem na fish spa ż koleżanka ciekawa jestem czy wytrzymam bo niby te rybki strasznie laskocza ale zrobię coś dla siebie i może się lepiej poczuje mąż teraz ma wolne aż do poniedziałku mam nadzieję że się coś ruszy jak będzie w domu dziś umyl lodówkę i zamrazarnik teraz kuchnie sprzata chyba on też ma syndrom wicia gniazda [emoji1] [emoji1]
Jak myślicie ile pochodzę z tym rozwarciem wiem że niemoge teraz chodzic na basen i uważać na toalety żeby się bakteria nie zarazić tak mi mój ginekolog mówił
@FiLi88 wypowiedz się
FishSpa nie wiem czy bym się nie bała że mi te małe piranie nie odgryzą paluszków hehhehe
Udanego relaksu
Bylam dzis ostatni raz u lekarza prowadzącego. Z usg termin mam na 4listopad,ale ze wzgledu na miednicowe ułozenie dostalam skierowanie na cc na poniedzialek. Mala wazy ok 3500g. Z jednej strony strasznie cieszę się ze mała bedzie z nami,z drugiej boje sie cesarki. Narazie skupiam sie na urodzinkach synka bo w sobote skonczy 2 latka
Sent from my LG-K420 using Forum BabyBoom mobile app
Też strasznie się bałam CC (ale na szczęście będzie SN). Wiem jednak, że w takim przypadku jak u Ciebie starałabym się podejść do tego optymistycznie. Nie mamy na wszystko wpływu, najważniejsze aby dziecko było zdrowe.
Wszystkiego najlepszego dla dzielnego dwulatka
To moje dziecię strasznie dziś wiercące. Wbija mi się tam w dół w pachwiny, skóra na brzuchu aż boli - tak kopie i się wygina. Normalnie szok.