reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2018

Laski, chyba zaczął mi odchodzić czop. Taki gęsty śluz zabarwiony na brązowo. Nie za wcześnie?
Bez stresu, mi odszedł przeszło dwa tygodnie temu i cisza [emoji28] Czytałam że może odejść w dniu porodu, tygodnie wcześniej, a nawet miesiące- ale w takiej sytuacji ma prawo się odbudować. Czekaj i obserwuj [emoji57]

reklama
@majacyr ja miałam zalecenie udać się ze swoim wcześniakiem do neurologa i to on decydował o szczepieniach. Faktem jest, ze pediatra okazał się być bardzo nieogarnięty, a neurolog to iANIOŁ ( gdyby dziewczyny z Warszawy potrzebowały polecenia, ten jest super) i dobrze ze trafiłam do tego lekarza, rozwiał moje wątpliwości, wczesnie zaczęliśmy rehabilitacje, itd

@Dita_333 dziekuje, że pytasz. U mnie samopoczucie ok. Mam na sali taka agentkę, że ze śmiechu normalnie lada moment urodzę [emoji23]
Synek był u mnie dwa razy, za pierwszym razem było mi przykro, bo nie chciał się nawet przytulić i ciągle na tacie wisiał, tak jakby nie wiem wstydził się mnie, albo miał zal, że go zostawiłam w domu [emoji85] i bał się wenflonu, musiałam rękę schować [emoji85] A wczoraj jak był to już i się przytulał do mnie, do brzuszka, batoniki mi powyjadal ;p ogólnie to on mi wczoraj humor poprawił :)

reklama
Do góry