reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Od urodzenia bebilon, od zeszłego tygodnia zaczęłam zmieniać na bebiko. Mieszalam pierw oba, teraz już tylko bebiko. Żadnych zmian dolegliwości nie ma.
Bebilon Pepti 1
No dziewczyny ja też Babilonem może przez coś innego ją boli, że ogólnie karmiłyśmy się piersią w tamtą sobotę zostawiłam mamie butelkę ze ściągniętym mlekiem i odrzuciła mi pierś

Moja je 7 razy po 120ml, nie raz wypija wszystko, nieraz 100ml.
A napiszcie jak wasze dzieciaczki z wagą?
Moja urodziła się malutka 2160 ma teraz 11tydzien i już waży 5500, wydaje mi się, że za dużo przybrała. Tzn. Nie to że się nie cieszę że przybrała, tylko czytałam w necie że dopiero 4/6 miesięcy dziecko podwoi swoją wagę urodzeniowa, a dzieci z niską waga urodzenia dłużej.
U mnie na piersi o też już podwoiła ;)

reklama
Bebiko miałam bebiprima bo przy pierwszym mieliśmy ale zauważyłam że małemu nie podchodzi a na bebiko jest całkiem inny wymieszalam starszemu tez wprowadzam bebiko 4

Do góry