reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny czy ktoras z okolic Katowic poratuje mnie luteina? Nawalilam i slepa jestem nie zauwazylam, ze nie mam na recepcie, gin juz w tym tyg nie przejmuje z rodzinnym mam problem :( mojego nie ma a inna nie majac podkladki od gin nie przepisze :(
Braknie mi doslownie kilku tabletek. Z duphastonen tez nawalilam ale juz ogarnęłam tyllo tej luteiny brak ;(

@Oczekujaca123 a nie masz możliwości w aptece dogadać się i receptę donieść? Bierzesz i duhospan i luteine? Na raz czy w innych porach? Jak u Ciebie z samopoczuciem ?
Rano wstaje biore 2x200 luteine jem sniadanie po ok 30 minutach wtedy biore duphaston 2x potem popoludniu tylko duphaston 2x i do kolacji duphaston 2x w przed samym spaniem po kąpieli to luteina znow 2x200
Braknie mi na doslownie 3 aplikacje :(
Wiesz raczej nie dogadam sie w aptece , bo kupuje w sieciowce takiej u nas , bo najtaniej , wiec oni tam nie sa sklonni do tego, w innej aptece mnie nie znaja

reklama
Do góry