Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też woda się zbiera w organizmie i brzuch się zaokrągla. Ja już takich nie mam PMSów nasilonych, okres przychodzi bez 'pierd**nięcia'.Tyle, że krew leci.
Myślę, że jak już pojawiają się dyskomforty u mnie to na dniach będzie @.
![]()
Cześć dziewczyny. Bylam na wątku 2018 ale raczej sie juz nie uda, wiec wskakuje tu do was i licze na 2019oby ten rok byl rokiem szczesliwym
takze dziewczynki witam was! Milo bedzie jak razem bedziemy sie wspierać.
Hej dziewczyny.
Dołączam do Was bo od poczatku grudnia rozpoczęliśmy starania o synka.... To pierwszy cykl. 20 ma być@. Zobaczymy co się stanie :-)
Mam już w domu syna 14 lat i corcie 17 miesięcy. Mamy nadzieję na synka. A co wyjdzie to czas pokaże. Mam 32 lata.
Śledzę wasz wątek od samego początku. Bardzo podnosi na duchu taka grupa wsparcia :-) pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki :-)
Ooo jaka spora róznica wieku. Jak nastolatek przyjął wiadomosc o rodzenstwie? Ja mam 9 latka i się zastanawiam jak to będzie.Hej dziewczyny.
Dołączam do Was bo od poczatku grudnia rozpoczęliśmy starania o synka.... To pierwszy cykl. 20 ma być@. Zobaczymy co się stanie :-)
Mam już w domu syna 14 lat i corcie 17 miesięcy. Mamy nadzieję na synka. A co wyjdzie to czas pokaże. Mam 32 lata.
Śledzę wasz wątek od samego początku. Bardzo podnosi na duchu taka grupa wsparcia :-) pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki :-)
Cześć nowe dziewczyny, fajnie że grupa sie powiększa.