Lovi23
Fanka BB :)
No ja też! [emoji1] Piątka! U mnie beta 61 dziś była...1.12 [emoji23] ale nie mam pojęcia kiedy ovu była.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
No ja też! [emoji1] Piątka! U mnie beta 61 dziś była...1.12 [emoji23] ale nie mam pojęcia kiedy ovu była.
PewnieA ja czekam.. i tak mysle. Jajeczko niby wytrzymuje 24h. Jak wczoraj było po południu owu. To czy dziś jest sens "poprawić" dla pewności![]()
Ja się na tym nie znam to znaczy ze jesteś czy nie ? [emoji23][emoji23][emoji23]
Oj pewnie że poprawićA ja czekam.. i tak mysle. Jajeczko niby wytrzymuje 24h. Jak wczoraj było po południu owu. To czy dziś jest sens "poprawić" dla pewności![]()
Ja tez styczniowa tylko 27:-)Będzie szczęśliwe bo w moje urodziny [emoji16]
Haha to jak bliźniaki forumowe będą hehNo ja też! [emoji1] Piątka! U mnie beta 61 dziś była...Gratulacje
Prawde piszesz [emoji8]Fajnie jest mieć tutaj was [emoji28][emoji847]
Serio człowiek tak sam w banie nie dostaje [emoji23][emoji23]
Super, ze sie udalo ! Bierzesz duphaston albo luteine ?
W grupie siła[emoji110][emoji110]Jaaa [emoji41]