Jivka
Moderator
Wszystkiego najlepszego!! [emoji3590]Jutro masz urodzinki? Super ja dziś mamwszystkiego najlepszego :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego najlepszego!! [emoji3590]Jutro masz urodzinki? Super ja dziś mamwszystkiego najlepszego :*
100 lat[emoji322][emoji322][emoji322][emoji323][emoji323][emoji7][emoji7]Jutro masz urodzinki? Super ja dziś mamwszystkiego najlepszego :*
Styczniowki są fajne hihi. A najlepsze że mój mąż ma urodziny w tym samym dniu. I nawet na śniadanie do łóżka nie mam co roku co liczyć bo zawsze mi mówi że on też ma ehh
Już niedługo będziesz szczęśliwa na pewnoDziękuję kochane za życzenia :* myślałam że zobacze dwie kreski na teście taki super prezent by był.ale niestety biało![]()
Czego Tobie również życzę :*Niedługo Już niedługo będziesz szczęśliwa na pewno
Ja tez mam plecyki i staw biodrowy. No ale.. wozek sie pcha a nie dźwigaDobrze nie jest, właśnie dziś odwołałam rehabilitację bo mam prądy i to w terminie inseminacji.
Wiem że w ciąży będę bardzo cierpieć przez kręgosłup ale podejmuję świadomie tą decyzję. Nie wiem w jakim stanie będę po ,zakładam operację.
Ale moje marzenie jest silniejsze.
Nie potrafię zrezygnować nawet z tego powodu. Twardym trza być![]()
To są tylko słowa. Owszem ranią, ale to przez to że wszystkie tu pary żyją w ogromnym napięciu. Seks na zawołanie, stres oczekiwania na test , stres bo się nie udało, zbieranie sił i znowu to samo. To normalne że puszczają wam nerwyU mnie poszlo o ... kase, mowilam, ze nie wiadomo, czy nie bede pracy szukac, ze u nas ciezko, to mi powiedzial, ze widocznie sie do niczego nie nadaje, ze jestem niepowazna i dziecka chce a bede bez pracy, zebym spadala, ze juz wiecej ze mna do lozka nie pojdzie wiec powiedzialam, ze sie wyniose, to powiedzial ok papiery wysle poczta