G
gosc19
Gość
Piękna !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna !!
@Dagmarka1991 @Niepatrzwstecz jak już się dzielimy to ja miałam takąfajnie wrócić do tamtych chwil i emocji jakie towarzyszyły
![]()
Ja być może będę testować [emoji85] Nie staramy się ale coś poszło nie tak i trochę się obawiam i zobaczymy, jeszcze trafiliśmy w owulacje.
Wy też miałyście takie bolesne owulacje? Masakra po prostu... Już druga a ja wczoraj po ścianach chodziłam, plus tyle śluzu płodnego jak nigdy ;o Piersi spuchnięte [emoji85] Pozostaje mi czekać tylko ale raczej wątpię, że za pierwszym zaskoczy, wcześniej dopiero za 4 zaskoczyło i tylko na metforminie
Śliczna :-)@Dagmarka1991 @Niepatrzwstecz jak już się dzielimy to ja miałam takąfajnie wrócić do tamtych chwil i emocji jakie towarzyszyły
![]()
Jeszcze trochę! [emoji85] Tak myślę, że za 2 tygodnie mogę zrobić, w zależności czy dostanę miesiączkę ale pewnie tak, znając moje szczęście [emoji53] Musimy uważać następnym razem bo i tak się boję po tym wszystkim [emoji53]zrób test!
@Niepatrzwstecz moja też wymarzona była
@Malaga00 kochana nie stresuj się. Z własnego doświadczenia moje dwie owulacje po poronieniu były też bardzo obfite i bolesne, a teraz nawet nie wirm kiedy mamjest szansa jeśli było coś w dniu owulacji może zaskoczyć od razu