reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
[emoji108]
IMG_20190113_122446.jpeg

Ja być może będę testować [emoji85] Nie staramy się ale coś poszło nie tak i trochę się obawiam i zobaczymy, jeszcze trafiliśmy w owulacje.

Wy też miałyście takie bolesne owulacje? Masakra po prostu... Już druga a ja wczoraj po ścianach chodziłam, plus tyle śluzu płodnego jak nigdy ;o Piersi spuchnięte [emoji85] Pozostaje mi czekać tylko ale raczej wątpię, że za pierwszym zaskoczy, wcześniej dopiero za 4 zaskoczyło i tylko na metforminie

Ja być może będę testować [emoji85] Nie staramy się ale coś poszło nie tak i trochę się obawiam i zobaczymy, jeszcze trafiliśmy w owulacje.

Wy też miałyście takie bolesne owulacje? Masakra po prostu... Już druga a ja wczoraj po ścianach chodziłam, plus tyle śluzu płodnego jak nigdy ;o Piersi spuchnięte [emoji85] Pozostaje mi czekać tylko ale raczej wątpię, że za pierwszym zaskoczy, wcześniej dopiero za 4 zaskoczyło i tylko na metforminie

zrób test!

@Niepatrzwstecz moja też wymarzona była :)

@Malaga00 kochana nie stresuj się. Z własnego doświadczenia moje dwie owulacje po poronieniu były też bardzo obfite i bolesne, a teraz nawet nie wirm kiedy mam :oops: jest szansa jeśli było coś w dniu owulacji może zaskoczyć od razu

reklama
Do góry