reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Witam Was wszystkie ja dziś po wizycie ale jestem trochę podłamana... Nie widać na USG kości nosowej mam skierowanie na badania prenatalne... Reszta niby w porządku...
Gratuluję udanych wizyt i witam nowe mamusie :)
Trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze!!! Ja prenatalne mam 29 maja i już mam potwornego stresa.. Będę siwa, zanim urodzę to maleństwo..

Anurek90 - trzymam kciuki aby wszystko okazalo sie finalnie dobrze. Musisz jednak zrobic pappa. Pamietaj,ze czesto dochodzi do pomylek i niedopatrzen w tych badaniach za 1szym razem.

Trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze!!! Ja prenatalne mam 29 maja i już mam potwornego stresa.. Będę siwa, zanim urodzę to maleństwo..
Dokladnie. Ja myslalam ze stres jest jak sie zajsc nie.moze a teraz wychodzi na to ze nawet.jak.juz sie jest w ciazy to jest.podwójny stres czy zdrowe a potem.jak.sie urodzi to juz w ogole chyba

reklama
Do góry