sandawilla
Fanka BB :)
A to plamienie to co oznacza ? Kiedy wizyta u prowadzącego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są mniejsze. Ten lekarz w ogóle że raczyl odpowiadać na moje pytania to cudA który masz dzisiaj tydzien i dzień ciąży ? A jak te plamienia? Ustały?
I będzieszJa nam Pan Bóg da to się będę cieszyć, bo już pomału liczyłam że jestem![]()
Kochana poczekaj.. jeszcze nie wszystko przesadzone. Sprawdz bete jutro i za dwa dni. Jak przyrasta to jest szansa!!6+4 z pęcherzyka... Powinno już byćto już drugi raz..
![]()
Przykro mi bardzo że przez to przechodzisz. A widać było coś oprócz pęcherzyka ciazowego? Chyba trzeba zrobić betę i będziesz mieć pewność. Niefajnie że jeszcze taki beznadziejny lekarz ci się trafił. Mam nadzieję że jednak jeszcze serduszko się pojawi, może owu była opóźniona I jesteś wcześniej niż myślisz?6+4 z pęcherzyka... Powinno już byćto już drugi raz..
![]()
Bo ci wszyscy lekarze to tylko umieją podwyżek sie domagać. Ale żeby byli bardziej życzliwi do pacjentów to juz za cieżko.Są mniejsze. Ten lekarz w ogóle że raczyl odpowiadać na moje pytania to cud
Strasznie mi przykro...Od ostatniej miesiączki to 7+2. No te plamienie to poronienie zagrazajace