Agunia1401
Moderator
Super czekamy na infoWzględniezapisałam na dzisiaj na wizytę do gina , wiem że na USG za wiele nie zobaczy,ale może niech chociaż spojrzy, zleci jakieś badania. Może mam jakieś niedobory.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super czekamy na infoWzględniezapisałam na dzisiaj na wizytę do gina , wiem że na USG za wiele nie zobaczy,ale może niech chociaż spojrzy, zleci jakieś badania. Może mam jakieś niedobory.
No i to do mnie przemawia![]()
Ja okres miałam 12.06 i pokazuje 5 tydz 4+0
Mała. czarna strasznie mi i przykro ; ( trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyłoA w pęcherzyku który żeby już duży i lekarz mówił że jest prawidłowy niby widać zarodek ale on nie wie
Bo to zależy jak masz ustawione: bieżący czy ukończony. Jak klikam na ukończony to też mi pokazuje piąty tydzień i inny ,,obrazek i opis,, ... czyli zarodek u którego może byc widoczne serduszko co mnie osobiście wprowadza w błąd bo dopiero we wtorek mamy zobaczyć pęcherzyk ciążowy Beta Ok 1000.
Dlatego bardziej trzymam się tego czwartego tygodnia bo opis tego co się dzieje jest dla mnie aktualny.
Nie Wiem czy mnie zrozumiałeście
PS. Przegrzebałam aplikację i już wiem o co wam chodzi[emoji1303]
Bo się liczą skończone tygodnie, jeśli jesteś w 6tyg +3dzien to twoja ciąża ma 6 tyg a jesteś w trakcie 7 tyg.Co kobieta to inne liczenie, co apka to inne liczenie Flo pokazuje mi 7 tydzień 4 dni, ciąża + 6 tydzień 3dzien, logiczne że jesteś w tym przypadku w 7 tygodniu, ale położna powiedziała mi że będę w piątek w 6 tygodniu nie ogarniam
![]()
A jakie macie aplikacje? Ciąża + pokazuje dość czytelnie i opisy są adekwatne do wieku ciąży.