reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

Vici32 powoli, daj sobie czas by przeżyć to co się stało, nie zapomnisz tego to pewne ale nauczysz się z tym żyć, a siły i chęci na dalsze starania przyjdą. Daj czasowi czas[emoji3526]
Oj też nie wiedzialam że blizna po cesarce może komplikować temat.
Dziękuję, ja już myślę o kolejnych staraniach, tylko to pozwoli mi w jakiś sposób zapomnieć. Teraz tylko czekam na wizytę u lekarza, a potem znowu zaczynam działać:*

reklama
Dziewczyny która chodzi na monitoring. Pół godziny namawiałam lekarza by mi zrobił monitoring a on mówi że nie ma potrzeby, że mam przyjść między 14-16 dniem do niego a potem 22go wynik progesteronu i znowu do niego. I on będzie wiedział czy była owu. Ale jak np. Się okaże że owu nie było to ja bym wolała wiedzieć co się zadziało. Czy były pęcherzyki i nie pękły albo czy były i nie urosły albo czy nie było ich w ogóle. A czy jak ja będę w tych dniach to on coś z tego wywnioskuje?

KiedyPytam, mój też uznał że monitoring niepotrzebny mimo, że przepisał Clostilbegyt :confused:

Dziewczyny, 2 dni temu zrobiłam test owu i wyszła wyraźna krecha, więc hormon był i w ciągu ok 2 dni powinna się rozpocząć owulacja, czyli dzisiaj. Dziś więc z ciekawości zrobiłam kolejny i też wyszła kreska ale bledsza. Czy to znaczy, że owulacja już była lub jest i hormon ten zanika?

Dziękuję, ja już myślę o kolejnych staraniach, tylko to pozwoli mi w jakiś sposób zapomnieć. Teraz tylko czekam na wizytę u lekarza, a potem znowu zaczynam działać:*
Jesteś super silna kobieta [emoji3590] nadal trzymam za Ciebie kciuki [emoji3590]
KiedyPytam, mój też uznał że monitoring niepotrzebny mimo, że przepisał Clostilbegyt :confused:

Dziewczyny, 2 dni temu zrobiłam test owu i wyszła wyraźna krecha, więc hormon był i w ciągu ok 2 dni powinna się rozpocząć owulacja, czyli dzisiaj. Dziś więc z ciekawości zrobiłam kolejny i też wyszła kreska ale bledsza. Czy to znaczy, że owulacja już była lub jest i hormon ten zanika?
Dokładnie tak :) działac teraz trzeba [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Dziewczyny dziś mam 19 dc i odczuwam przez cały dzień klucie i ciągnięcia w jajnik co to może być l. Jeszcze tak dokuczliwe nigdy nie było

Już 2 dni działamy. Czyli jeszcze dzisiaj jest szansa i jutro tylko. A pozniej trzeba czekać.
Ehh jak nic z tego znowu nie będzie to się zalamię :(

reklama
Dziewczyny cały cykl kłuje mnie jajnik. Przed @ bolał, w trakcie @ bolał po @ przed owu boli... Co to może być martwię się że znowu mnie czekają jakieś problemy [emoji25]

Do góry