reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania 2019!

reklama
A napisz mi jeszcze ten testosteron, jaka to jednostka i jaką mają normę. Możliwe, że to wpływa na niepękanie pęcherzyków np., ale na pewno da się to wyleczyć, bo wszystkie te hormonalne rzeczy się da. Ja kiedyś miałam bardzo wysoki testosteron, a sama widzisz, że teraz zero śladu po tym.
Nanogram na decylitr. Mam 25,94 ng/dl. Normy w labo 6,00 do 82,00.

AAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAA AAA! Ze szczęściaaaaaaaaaa!

:-) :) :-) :) :-) :) ALE FAAAAAAJNIE!!! Mówiłam, że będziesz następna!!!

Nanogram na decylitr. Mam 25,94 ng/dl. Normy w labo 6,00 do 82,00.

To spoko, to tylko to LH jest poza normą. Dobrze, że coś wyszło, bo najgorzej jak coś jest źle, ale nie wiadomo co!

Mnie dzisiaj bolało podbrzusze, tak kłująco, ale to wynika z wzdęcia raczej.

:-) :) :-) :) :-) :) ALE FAAAAAAJNIE!!! Mówiłam, że będziesz następna!!!

To spoko, to tylko to LH jest poza normą. Dobrze, że coś wyszło, bo najgorzej jak coś jest źle, ale nie wiadomo co!

Mnie dzisiaj bolało podbrzusze, tak kłująco, ale to wynika z wzdęcia raczej.

Ehhhh idę za tydzień na pierwszy dzień monitoringu. I pokaże to lekarce. Ciekawe co powie. Ale do niej tylko idę na monitoring. Mojego lekarza mam 18dc. On mówił że żadnych badań mam nie robić. Że nie ma potrzeby. Kur#@*!!!! Mać!!!!! :( Zmieniłam nastawienie na ten cykl. Już nie robię sobie nadzieji że może się uda w tym cyklu. Nie uda się. Ani w tym ani następnym. Ale może w końcu zacznę się leczyć jak należy... :(

To by się łączyło w całość. Nawet kiedy miałam owulację potwierdzona na monitoringu że była, testy owu nie pokazywały mi wzrostu lh.

reklama
Hej kobitki mam pytanie trochę nie w temacie
Kiedy dostanę @ bo jak narazie to nic się nie dzieje i nadal mam te objawy ciążowe. Czy któraś tak miała i może mi odpowiedzieć

Do góry