KiedyPytam
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, test w niedzielę 20mlU/ml był negatywny... Stąd takie nastawienie.Woooooow brawoa to Ty mówiłaś że nic z tego w tym miesiącu?
![]()
AAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAA AAA! Ze szczęściaaaaaaaaaa!Dobrze! To nie rób, tylko krzycz ze szczęścia:-)
Nanogram na decylitr. Mam 25,94 ng/dl. Normy w labo 6,00 do 82,00.A napisz mi jeszcze ten testosteron, jaka to jednostka i jaką mają normę. Możliwe, że to wpływa na niepękanie pęcherzyków np., ale na pewno da się to wyleczyć, bo wszystkie te hormonalne rzeczy się da. Ja kiedyś miałam bardzo wysoki testosteron, a sama widzisz, że teraz zero śladu po tym.
Czyli nie robić, nie robic, nie robićKochana, test w niedzielę 20mlU/ml był negatywny... Stąd takie nastawienie.
Tak, nie przyspieszac niczego, spokojnieCzyli nie robić, nie robic, nie robić![]()
AAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAA AAA! Ze szczęściaaaaaaaaaa!
Nanogram na decylitr. Mam 25,94 ng/dl. Normy w labo 6,00 do 82,00.
![]()
![]()
ALE FAAAAAAJNIE!!! Mówiłam, że będziesz następna!!!
To spoko, to tylko to LH jest poza normą. Dobrze, że coś wyszło, bo najgorzej jak coś jest źle, ale nie wiadomo co!
Mnie dzisiaj bolało podbrzusze, tak kłująco, ale to wynika z wzdęcia raczej.