reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mam, kuzynka i ciotka. ;) W sensie, one urodziły bliźnięta :) I mama mojego męza ma siostry bliźniaczki :)
Trzymaj mocno ♥

To licząc podwojony przyrost co 48h to akurat powinno się udać :)
Mąż stąpa twardo po ziemi, więc będzie mnie uspokajał na pewno, już mnie goni za przeżywanie i stresowanie się :-D
Roki, a Ty opowiadaj jak Twoja pociecha??? :)

Wow, to dopiero przyrost :D
Nie bardzo właśnie, w piątek lekarz chyba nie przyjmuje, a akurat będę miała dwa dni urlopu w czwartek i piątek. Myślałam o poniedziałku namiętnie, ale znowu tu może byc problem żeby szef dał mi wolne :(
A jak nie to trudno, pójdę tydzień później żeby sprawdzić. ;)

Seerio? Wow, aż wierzyć się nie chce :D
Wikusia rośnie :) w nocy co prawda zaczęła się budzić, ale dajemy radę :) jest kochana i zrobiłabym dla niej wszystko :)

A chodzisz prywatnie?
Tak prywatnie. Ale moja gin pracuje w szpitalu.. Może dlatego ma możliwość wypisania recepty na nfz.

tak serduszko :) nawet mogłam posłuchać ,ale nie chciałam bo się bałam że za wcześnie ,
No wybacz, dalej nie wierzę w takie coś. Chyba że dasz zdjęcie wyniku bety z datą i zdjęcie usg z datą :p bo wiem jaki obraz był u mnie na usg bo robiłam tego samego dnia lub dzień później ;)

reklama
Mam, kuzynka i ciotka. ;) W sensie, one urodziły bliźnięta :) I mama mojego męza ma siostry bliźniaczki :)
Trzymaj mocno ♥

To licząc podwojony przyrost co 48h to akurat powinno się udać :)
Mąż stąpa twardo po ziemi, więc będzie mnie uspokajał na pewno, już mnie goni za przeżywanie i stresowanie się :-D
Roki, a Ty opowiadaj jak Twoja pociecha??? :)

Wow, to dopiero przyrost :D
Nie bardzo właśnie, w piątek lekarz chyba nie przyjmuje, a akurat będę miała dwa dni urlopu w czwartek i piątek. Myślałam o poniedziałku namiętnie, ale znowu tu może byc problem żeby szef dał mi wolne :(
A jak nie to trudno, pójdę tydzień później żeby sprawdzić. ;)

Seerio? Wow, aż wierzyć się nie chce :D
No to trudno. Idź, kiedy masz wolne ale nie wolno ci się przejmować jak serduszka jeszcze nie będzie! ;) Bo może być tak ze się uwidoczni nawet dzień po twojej wizycie:)
tak serduszko :) nawet mogłam posłuchać ,ale nie chciałam bo się bałam że za wcześnie ,
I bardzo dobrze, ze nie chciałaś bo dla mnie to głupota, ze lekarze proponują coś takiego. Serduszka powinno się słuchac najwcześniej po 10tc, tak tu dziewczyny pisały i ja hak byłam na wizycie w 9+ coś to lekarz mi jeszcze nie chciał puścić. Pierwszy raz słuchałam na prenatalnych w 12 tc
Tak, miała kolki. Lekarka poleciła delicol i pomogło. Teraz już nie dajemy, kolek brak ;) a wiki ma już 2 razy 2 miesiące :p we wtorek skończyła 4 ;)
Omg jak ten czas leci!!!! Dopiero pamietam jak pisałaś, ze Wika jest już w wami:D

Dzięki ♥
No to trudno. Idź, kiedy masz wolne ale nie wolno ci się przejmować jak serduszka jeszcze nie będzie! ;) Bo może być tak ze się uwidoczni nawet dzień po twojej wizycie:)
Nie będę, cierpliwie poczekam w razie czego. ;)

U mnie serduszko w pierwszej bilo 6+1 w drugiej 5+5. :) tyle że bety w obu były powyżej 10 000
Chociaż widzę, że jest dla nas szansa na tą wizytę :)

reklama
Do góry