Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy ja wiem... Biorę od roku, a od 9 miesięcy zwiększoną dawkę. Dopiero w sierpniu zaczęłam mieć prawidłowy śluz płodny i to przez 5-6 dni, a nie przez chwilę jednego dnia. Ale czy to przez metforminę to trudno powiedzieć. Na pewno wyregulowała mi cykle i dzięki niej + progesteronowi w ogóle mam miesiączki. Teraz istnieje szansa, że będę mogła zmniejszyć dawkę i to odstawić. Lekarze różnie mówią. Jedni, że pomaga, a inni podchodzą sceptycznie. Ja na razie dzięki leczeniu z metforminą wróciłam do zdrowiaDziewczyny które biorą metformine. Powiedzcie czy meformina faktycznie wydluza owulacje i dni plodne, mozliwosc zajscia w ciaze.
Tak, cały czas mnie ciagnęły jajniki, tak jak w dniach płodnych. Prawy bolał bardziej.Dziewczyny a czy od owulacji do okresu albo do ciąży miałyście pobolewanie i takie mocne kłucia w jajnikach?
Nie. Ale dzięki temu traci się wagę. Schudłam w niecałe 4 miesiące 5 kgDziewczyny które biorą metformine. Powiedzcie czy meformina faktycznie wydluza owulacje i dni plodne, mozliwosc zajscia w ciaze.
Dziewczyny które biorą metformine. Powiedzcie czy meformina faktycznie wydluza owulacje i dni plodne, mozliwosc zajscia w ciaze.
Wynik bety pokazuje tygodnie ciąży, od ostatniej miesiączki. Jeden wynik za wiele nie pokaze, powtórz badanie po 48 godzinach i zobacz przyrost.Hej kobitki możecie mi powiedzieć jak liczyć bete od momentu zapłodnienia czy może zagniezdzenia
To mój wynik
Wedlog gina 5t+5d A beta odpowiada 3t czy to poprawne ?Zobacz załącznik 1056525l
Ja mam zdiagnozowane hashimoto od 4 lat, bylam wtedy w ciąży z córką... zaszlam w ciążę przy tsh prawie 6 w pierwszym cyklu, dostałam leki i tsh ładnie spadło. Od tego czasu cały czas biorę leki i tym razem udalo mi się zajść w ciążę w 2 cyklu...zwiększyłam dawke leku i tsh obecnie na poziomie 1.8 . Wazne jest systematyczne przyjmowanie lekow i najlepiej utrzymac tsh pomiedzy 1- 1,5.Hey dziewczyny !
Powiedzcie mi jak to jest z zajściem w ciąże przy hashimoto ? Dzisiaj dowiedziałam się ze prawdopodobnie to przyczynia się do moich długich bezowocnych starań o dzidziusia.
Chce wiedzieć jak postępować ? Czy leki wszystko unormują ? Kiedy będą większe szanse na zajście w ciąże ? Ile muszę czekać ?