Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mam tak od pewnego czasu, są to skurcze przepowoadajace, albo dzidzia układaCześć kobietki . Mam pytanie - czy was też pobolewa czasami brzuch jak okres ? To nie są skurcze tylko właśnie takie pobolewania.
Cześć kobietki . Mam pytanie - czy was też pobolewa czasami brzuch jak okres ? To nie są skurcze tylko właśnie takie pobolewania.
Ale nawet stały ból to skurcze? Mnie tak boli już długo i to nie trwa kilka minut a np. pół dnia czuje dyskomfort... To też można określić jako skurcze?
No właśnie trochę się zmartwiłam tym pobolewaniem - tym bardziej , że mi się szyjka skraca a wizytę mam dopiero 17. Mam nadzieje , ze przez to się bardziej nie skróci . Nie wiem co robić - mój lekarz przyjmuje ponad 100 km ode mnie . Czy podjechać na IP ? Czy panikuje ??