Takaja123
Fanka BB :)
@Oczekujaca123 starsnia zawieszona już długo. Mąż nadal się leczy przez epidemie nie może zrobić badań, a co mówić o wizycie. Lekarze zalecają żeby teraz nie starać się o dziecko że względu właśnie na epidemie  

Jeśli chodzi o buty i wkładki dla dzieci mogę pomóc dość długo pracowałam z dzieciaczkami i dobierałam buty, wkładki 

Zobacz sobie Danielki nie są za drogie, a wiadomo dzieci szybko wyrastają ewentualnie aurelke te buty można zrobić już na wymiar ale są droższe. Na chwilę obecną może buty wystarcza, później można pomyśleć o wkładkach do butów na supinacje stepu. Głównie chodzi o to żeby buty były z wyższym zapietkiem wtedy stopka tak nie ucieka Warto też zwrócić uwagę jak dziecko siedzi żeby nie siedziało na kolanach
 Warto też zwrócić uwagę jak dziecko siedzi żeby nie siedziało na kolanach  jak coś służę rada :*
 jak coś służę rada :*

Jeśli chodzi o buty i wkładki dla dzieci mogę pomóc dość długo pracowałam z dzieciaczkami i dobierałam buty, wkładki
Zobacz sobie Danielki nie są za drogie, a wiadomo dzieci szybko wyrastają ewentualnie aurelke te buty można zrobić już na wymiar ale są droższe. Na chwilę obecną może buty wystarcza, później można pomyśleć o wkładkach do butów na supinacje stepu. Głównie chodzi o to żeby buty były z wyższym zapietkiem wtedy stopka tak nie ucieka