młoda1994
Fanka BB :)
Z pl miałam ale mieszkanie zdałam w grudniu 2018r i mama czyściła mieszkanie nie wiem co z tym zrobiła ale nie dostałam tego w paczkach jak mi wysyłała więc zapewne to wyrzuciła. Dzwoniłam do szpitala ale pow że muszę przyjechać bo przez telefon tego nie załatwię w obecnej sytuacji nie mogę jechać do Pl bo koronawirus a później zaczynam kurs w szkole więc też nie będę miała jak zjechać do Pl więc wszystko się przeciągnie w czasie zanim ja to wszystko sprowadzę do De z pl.@Charlotte21 uparciuszek z niej może czeka do jutra. [emoji6] Trzymam kciuki za szybko poród [emoji3590]
@młoda1994 nie masz udokumentowanych poronień w pl? Jeśli masz warto przedstawić. Poronienie to poronienie i raczej nie ma znaczenia gdzie. Masz szansę na badania refundowane.

bo co innego zrobic. Owszem jeat trudniej bo ja z chęcią też być ograniczała wyjscia. Ale jak trzeba będzie to będę chodziła
 bo co innego zrobic. Owszem jeat trudniej bo ja z chęcią też być ograniczała wyjscia. Ale jak trzeba będzie to będę chodziła 

lelarz mi odpisał do jego gabinetu na 14 jadę na ktg
 lelarz mi odpisał do jego gabinetu na 14 jadę na ktg