Czyli robisz się na bóstwoWizyta jutro. Siedzę jeszcze u fryzjera bo u mnie to tak ponad 3 godz roboty.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli robisz się na bóstwoWizyta jutro. Siedzę jeszcze u fryzjera bo u mnie to tak ponad 3 godz roboty.
W okolicy okresu plamienia są normalne, ważne że nie jest to żywa krew. Ale jak się niepokoisz to jedz IP albo zadzwoń do swojego gin., bo stres nie jest wskazany.
Dziękuję Dziewczyny. Oby i tak było u mnie. Jutro jestem umówiona na wizytę. Martwi mnie jeszcze zanik objawów. Dziś jakby mdłości odpuściły i piersi są mniej wrażliwe. Trzeba czekać do jutraJa w okolicach okresu miałam czerwono-brązowe plamienie i ból brzucha, z dzidzią wszystko dobrze. Może skonsultuj to z lekarzem?
Dziecko drugie.
Pierwsze ma już 10 lat,a ja mam 36.
Ja też jestem starsza od Ciebie i wszystko będzie okNie przejmuj się swoim wiekiem bo nie jesteś stara
Znam starsze dziewczyny (w mojej rodzinie) i urodziły zdrowe dzieci i nie żałują
Bądź dobrej myśli![]()
W końcu nie ma co się stresować na zapasJa też jestem starsza od Ciebie i wszystko będzie ok
Musiałam bo odrosty tragiczne od grudnia i włosy długie a nie lubię takich. Może mi to trochę mój humor poprawi, bo przed jutrzejszą wizyta znowu stres co tym razem usłyszę. I decyzja czy jedziemy nad morze czy zostajemy.Czyli robisz się na bóstwo![]()
Sylwia naprawdę Ci współczuję bo ile tego stresu zjesz to masakra bo co wizytę co innego słyszysz..Musiałam bo odrosty tragiczne od grudnia i włosy długie a nie lubię takich. Może mi to trochę mój humor poprawi, bo przed jutrzejszą wizyta znowu stres co tym razem usłyszę. I decyzja czy jedziemy nad morze czy zostajemy.
Ja w zeszłym roku też poroniłam.Dziękuję Dziewczyny. Oby i tak było u mnie. Jutro jestem umówiona na wizytę. Martwi mnie jeszcze zanik objawów. Dziś jakby mdłości odpuściły i piersi są mniej wrażliwe. Trzeba czekać do jutra