reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Podeslecie link jaki.wozek i łóżeczko kupilyscie?
Jeśli chodzi o rożek ile sztuk macie? Czy jeden wystarczy.
Kombinezon czy śpiworek??
I jeszcze pytanie jaką butelkę polecacie? Mam zamiar kupić laktator z neno uno i tam już butelka jest więc pytanie czy sens kupić nową?
Ja kupilam wózek używany za 400 zl 3 w 1 barletta adamex de lux. Uważam ze kupno nowego jest zbedne gdyz to nie wydatek na "lata" ☺
Łóżeczko mam z ikea firmy sundvik. Rozek mam jeden plus jeden dwa kocyki otulacze.
Laktator mam z philipsa avent. A o butelkach jeszcze nic nie wiem mimo ze w zestawie jest 😇

reklama
My bedziemy mieli cos takiego na pierwsze pol roku

Niestety po pol roku dziecko wyrasta, ale nam akurat znajomi pozycza. Przetestujemy i pomyslimy co pozniej. Ale fajna opcja bo jest na kółkach wiec mozesz dostawic do łózka i przeniesc bez problemu do innego pokoju.
To jest chyba najlepsza opcja! Tez takie cos mam. W dzien przeciągnę do salonu i dziecko mam na widoku 😁 pol roku gdzies uzywac moze i dłużej. 😁

Ja kupilam wózek używany za 400 zl 3 w 1 barletta adamex de lux. Uważam ze kupno nowego jest zbedne gdyz to nie wydatek na "lata" ☺
Łóżeczko mam z ikea firmy sundvik. Rozek mam jeden plus jeden dwa kocyki otulacze.
Laktator mam z philipsa avent. A o butelkach jeszcze nic nie wiem mimo ze w zestawie jest 😇
A ja np wolalabym kupic lozeczko używane niz fotelik. Dla mnis fotelik ma byc najbezpieczniejszy. I niestety na foteliku nie powinno sie oszczędzać bo jednak to bezpieczenstwo naszego dziecka.

No tak maxi cosi jest dobre. Tylko pytanie po ilu dzieciach, czy bez stluczkowy. 😁. Wozki uzywane uwazam, ze to dobra opcja bo i tak ludzie wymieniaja pozniej na lekkie spacerowki 😁.
Dokładnie - sprzedawcy często lubią zatajać prawdę i może być po stłuczce samochodowej a taki już kwalifikuje się do wymiany (często ubezpieczalnia sprawcy pokrywa koszt nowego). Jedynie, że od zaufanych znajomych i prawie nieużywany :)

reklama
Dokładnie - sprzedawcy często lubią zatajać prawdę i może być po stłuczce samochodowej a taki już kwalifikuje się do wymiany (często ubezpieczalnia sprawcy pokrywa koszt nowego). Jedynie, że od zaufanych znajomych i prawie nieużywany :)
Ja bym fotelika w zyciu nie kupila uzywanego. Tu musi byc 100% pewnosci ze mechanizm jest nienaruszony. Tak wiec wozek, łóżeczko, ciuchy uzywane, ale fotelik musi byc nówka.

Do góry