Właśnie też mi się tak wydaje, do mycia ciała już od dawna żadnych gąbek ani myjek nie stosuję, ale teściowa się tak zdziwiła, że gołą wanienkę mamy, że myślałam, że to konieczne - różnica pokoleń chybaPodobno te gąbki to tylko siedlisko bakteriiJa mam po synu zwykłą wanienkę i teraz też się nada
![]()
reklama
No i super, utwierdziłyście mnie w przekonaniu, żeby robić po swojemu! Jak już pisałam wyżej, już od dawna do mycia nie używam żadnych gąbek, to logiczne byłoby też dziecku nie kupować, ale myślałam, że bez tego to wanienka jest jakaś niepełnowartościowa, taką akcję teściowa zrobiła z ta gąbkąPoczytaj sobis o tych gąbkach do wanienki jakie to siedlisko zarazek. Lepiej bez niczego![]()
Noo, ja to w umywalce mylam ile razy i mi wygodnie byloNo i super, utwierdziłyście mnie w przekonaniu, żeby robić po swojemu! Jak już pisałam wyżej, już od dawna do mycia nie używam żadnych gąbek, to logiczne byłoby też dziecku nie kupować, ale myślałam, że bez tego to wanienka jest jakaś niepełnowartościowa, taką akcję teściowa zrobiła z ta gąbką![]()
sandra0777
Fanka BB :)
Ja kupilam taka silikonowa skladana z siedziskiem dla noworodka-bardzo fsjna i latwa do przechowywaniaDziewczyny jaką wanienke kupujecie ?
Ze stojakiem i wkładem czy zwykła?
Z polecenia ginekologa Magne B6Hej dziewczyny, jaki magnez łykacie ?![]()
Hej dziewczyny, jaki magnez łykacie ?![]()
Załączniki
SolgarHej dziewczyny, jaki magnez łykacie ?![]()
kwiatek250
Cześć dziewczyny, spróbuję fo Was dołączyć, bo teoretycznie i ja mam termin na lity 2021. Jest mało prawdopodobne, że dociągnę z dzidzią do tej daty.. moje marzenie, jak na razie, to choć do 30ego tygodnia, ale zobaczymy. Widzę, że Wy już powoli realizujecie pierwsze zakupy dla dzidziusiów
, strasznie fajne uczucie to musi być.
reklama
Ewq9
Hej, a dlaczego mało prawdopodobne? [emoji6]
Cześć dziewczyny, spróbuję fo Was dołączyć, bo teoretycznie i ja mam termin na lity 2021. Jest mało prawdopodobne, że dociągnę z dzidzią do tej daty.. moje marzenie, jak na razie, to choć do 30ego tygodnia, ale zobaczymy. Widzę, że Wy już powoli realizujecie pierwsze zakupy dla dzidziusiów[emoji7], strasznie fajne uczucie to musi być.