reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Cześć dziewczyny, spróbuję fo Was dołączyć, bo teoretycznie i ja mam termin na lity 2021. Jest mało prawdopodobne, że dociągnę z dzidzią do tej daty.. moje marzenie, jak na razie, to choć do 30ego tygodnia, ale zobaczymy. Widzę, że Wy już powoli realizujecie pierwsze zakupy dla dzidziusiów😍, strasznie fajne uczucie to musi być.
Cześć :) Oj spieszy się ta Twoja dzidzia na świat, ale wszystko będzie dobrze!

Mam bardzo duże problemy ze skracającą się szyjką, twardniejącym brzuchem, skurczami już nie tylko B-H, już raz powstrzymany przedwczesny poród...i tak leżę w łóżku od ponad 9 tygodni i czekam😊.
Ja też od jakiegoś czasu codziennie mam twardy brzuch, siostra mówiła, że to skurcze przygotowujące do porodu, więc uznałam to za normalny objaw ciąży, ale lekarka zapisała mi dziś Aspragin na to 🤔

Lekarka dzwoniła, niewiele ze mną omawiała w kwestii przebiegu ciąży, czy samopoczucia, jedynie wyznaczyła dodatkowy termin wizyty na 9 grudnia, więc się tak cieszę! 🤩 Już za 2 tygodnie dowiem się co z moim maluszkiem 😊

reklama
Do góry