Monik93
Fanka BB :)
No u mnie juz +8 kg.Ja już na wagę nie wchodzę, bo teraz waga rośnie jak szalonaJak się ważyłam w sobotę to było +10kg już
![]()
A tez np czujesz/czujecie ze poszło Wam w uda, biodra i tyłek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u mnie juz +8 kg.Ja już na wagę nie wchodzę, bo teraz waga rośnie jak szalonaJak się ważyłam w sobotę to było +10kg już
![]()
Szczeze w nogi wogole moze troszke w biodra i brzuch bardziejNo u mnie juz +8 kg.
A tez np czujesz/czujecie ze poszło Wam w uda, biodra i tyłek?
A jaką miałaś wagę przed ciążą i ile masz cm ?Szczeze w nogi wogole moze troszke w biodra i brzuch bardziej
60kg potem waga mi 2kilo spadlo w ciazy i w 28tyg 62 wazylam a w ciazy raz mierzylam brzuch 88cm mialamA jaką miałaś wagę przed ciążą i ile masz cm ?![]()
Ale pewnie wysoka jestes ?60kg potem waga mi 2kilo spadlo w ciazy i w 28tyg 62 wazylam a w ciazy raz mierzylam brzuch 88cm mialam
No 170cmAle pewnie wysoka jestes ?
U mnie z 13 kg. Ta moja waga rośnie jak chce teraz w ciągu tygodnia wyszło mi 300 gram, a wcześniej tydzień przed wizytą prawie 2 kg nagle przybrałamA jak waga u Was ? Zauważyliście ze waga znacznie wzrasta w 3 trym ?