Carry88
Moderator
Nie dał ponieważ byłam na konsultacji a to powinien zrobić mój lekarz prowadzący.
To wróciłabym do tamtego po skierowanie. Nie wiem czy bez Cię przyjmą, bo pewnie testy na covid trzeba robić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dał ponieważ byłam na konsultacji a to powinien zrobić mój lekarz prowadzący.
Pójdę jutro może będzie na oddziale, jak nie to w poniedziałek tak jak jestem z nim umówiona. Nie idę na IP, bo problemy są przy covidzie straszneTo wróciłabym do tamtego po skierowanie. Nie wiem czy bez Cię przyjmą, bo pewnie testy na covid trzeba robić.![]()
Sama na własną rękę?@Katrinaka Jeśli Twoja ciąża zatrzymała się na 6t6d to są niewielkie szanse, że uda się zrobić badania genetyczne. Jeśli chcesz je zrobić, to musisz poprosić o zabezpieczenie materiału do tych badań. Nie są to badania refundowane, więc będziesz musiała za nie zapłacić i znaleźć lab, który badanie wykona.
Sama na własną rękę?
Czyli zgłosić do USC muszę i akt zgonu załatwić...Tak, szpital Ci zabezpieczy materiał i dostajesz to do badania we własnym zakresie, testdna.pl robi takie badania. Tyle że potem musisz we własnym zakresie też dokonać pochówku tego zabezpieczonego materiału jakkolwiek drastycznie to brzmi.
Acha, ok dziękuję za odpowiedźDo USC i akt zgonu - to tylko pod warunkiem, że uda się z badań płeć określić.