reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak, szpital Ci zabezpieczy materiał i dostajesz to do badania we własnym zakresie, testdna.pl robi takie badania. Tyle że potem musisz we własnym zakresie też dokonać pochówku tego zabezpieczonego materiału jakkolwiek drastycznie to brzmi.
Nie konieczne . Może zaznaczyć że nie chce odbierać od labu materiału.

reklama
Dziewczyny ktore przyjmuja w ciaze wit b6 i wit b12, czy moze ktoras przyjmowala tez prenatal duo i te witaminy? Bo na opakowaniu jest napisane ze nie mozna przyjmowac wiecej wit b6 i b12.niz to co w prenatal duo?

Czyli wtedy co oni odbierają prosto z labo?
Jest tak - zgadzasz w szpitalu ze chcesz zrobić badania i wtedy szpital zabezpiecza materiał (jeśli masz zabieg to bez problemu, jak ronisz sama, wtedy musisz "łapać "). Ty organizujesz transport (ja miałam tak, że z labu gdzie robiłam zglaszalam gdzie i kiedy mają być A oni załatwili kuriera). Wpisując dokumenty do labu miałam opcję zaznaczyć że nie będę odbierać materiału z powrotem i oni mają się zająć pochowkiem.
Jak ustalili mi płeć to poszlam do szpitala po zaświadczenie o martwym urodzeniu i rejestrowałam dziecko w usc. Na tej podstawie dostałam odszkodowanie z ubezpieczenia

To przepraszam, słyszałam że jak robisz badania to musisz sama dokonać pochówku.
Jest tak - zgadzasz w szpitalu ze chcesz zrobić badania i wtedy szpital zabezpiecza materiał (jeśli masz zabieg to bez problemu, jak ronisz sama, wtedy musisz "łapać "). Ty organizujesz transport (ja miałam tak, że z labu gdzie robiłam zglaszalam gdzie i kiedy mają być A oni załatwili kuriera). Wpisując dokumenty do labu miałam opcję zaznaczyć że nie będę odbierać materiału z powrotem i oni mają się zająć pochowkiem.
Jak ustalili mi płeć to poszlam do szpitala po zaświadczenie o martwym urodzeniu i rejestrowałam dziecko w usc. Na tej podstawie dostałam odszkodowanie z ubezpieczenia

Ja przy przyjęciu juz jak byłam na sali przyszła pielęgniarka i dała mi ankiety plus jedną sama wypełniała i zadawała mi pytania właśnie, czy chce zabezpieczyć materiał, czy chce organizować pochówek itd. ale ja wszytsko chciałam na nie, także nie wiem co dalej się dzieje, podejrzewam że dają materiał i właśnie trzeba samemu wysyłać do laboratorium gdzieś. Szpital tylko hist pat robi z łyżeczkowania w standardzie

reklama
Do góry