reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Moja hania co wyrabia w brzuchu to poezja. Chce mi zebra połamać.... Normalnie mnie boli!! Ostatnio lezalam na kanapie a maz siedział na dywanie i opierał glowa o mój brzuch i byl w szoku bo normalnie go kopała po głowie 😂 corka mu poprostu glupie pomysly z głowy chciala wybic 😂😂😂😂hahaha
Nieźle 😂 Bokserka wam rośnie 😂 Mój to taki grzeczniutki, że aż miło jak podskakuje, jeden raz mnie tylko zabolało, ale to też nie tak, żebym narzekała - oby taki grzeczny pozostał :D A w nocy to w ogóle jakbym dziecka w brzuchu nie miała 😂

reklama
Plasam :( Ja ostatnio też coraz więcej czasu w łóżku spędzam, już tak mi się nie chce jak wcześniej, brzuch coraz częściej boli albo się napina, zmęczenie bez powodu, widać takie uroki końcówki, ale już niedługo 🤪Cieszmy się, że wszystko w miarę ok - ja się dziś dowiedziałam, że koleżanka siostry poroniła po covidzie 😢Licho wie, czy to przez wirusa, bo była we wczesnej ciąży, ale i tak smutno, bo swoje lata już mają i bardzo chcieli mieć drugie dziecko.
Dziękuję 🥰 A Tobie nie poddawania się i mimo wszystko radosnych świąt! 😍
Bo w moim wieku 40+ łatwiej/ częściej dochodzi do poronień i innych komplikacji... niestety.
Powodzenia na zakupach jutro!😃

A To Ty masz 40latek?
Tak. Niedługo 41... stąd tak ciężko mi z tymi ciążami. Wiek w moim przypadku zrobił swoje (choć znam 40tki, które książkowo przechodziły ciąże, ale ja jestem i stara i do tego jakaś trefna).
Zawsze marzyłam o dwójce dzieci, a po tej drugiej ciąży, to już wiem, że dziecko, jeśli się urodzi, będzie jedynakiem. Trudno, takie życie🤷‍♀️.

Tak. Niedługo 41... stąd tak ciężko mi z tymi ciążami. Wiek w moim przypadku zrobił swoje (choć znam 40tki, które książkowo przechodziły ciąże, ale ja jestem i stara i do tego jakaś trefna).
Zawsze marzyłam o dwójce dzieci, a po tej drugiej ciąży, to już wiem, że dziecko, jeśli się urodzi, będzie jedynakiem. Trudno, takie życie🤷‍♀️.
No ale najwazniejsze zebys miala to1 upragnione ❤❤❤

Kurde, u mnie to samo [emoji1] spokojny chłopiec, przekręca się tylko, przesuwa w brzuchu, od czasu do czasu mocniej kopnie ale do zniesienia [emoji16] A w nocy spokój [emoji38] spałabym całą noc, gdyby nie to że się budzę do łazienki raz w nocy, po czym jak się położę to trochę się porusza i śpimy dalej [emoji16][emoji16]
Nieźle [emoji23] Bokserka wam rośnie [emoji23] Mój to taki grzeczniutki, że aż miło jak podskakuje, jeden raz mnie tylko zabolało, ale to też nie tak, żebym narzekała - oby taki grzeczny pozostał :D A w nocy to w ogóle jakbym dziecka w brzuchu nie miała [emoji23]

No dokladnie ja juz 3dziecko przed urodzinami moimi urodze 5luty cesarka a 26 lutego 31urodziny mam😂
Twoje dzieci mają fajnie mając taką młodą mamę😊🤗😀. Ja też kiedyś planowałam dzieci przed 30, a potem życie się inaczej ułożyło i już.
Swoją drogą, ja mam termin na tydzień po moich urodzinach, ale nie oszukujmy się jak do lutego wytrzymam to będzie cud, więc też raczej jako 40 tka urodzę❤🤞.

reklama
Dziewczyny Was też tak bolą zebra od brzucha? Ja się czuje jak jakas obita, biustonosz uwiera za każdym razem jak go założę, i już ciężko wziąć pełen oddech bo mam wrażenie że wszystko mi się gniecie pod żebrami :o zebra bolą, skóra boli jak przy jakiś dobrych zakwasach.

Do góry