reklama
agaaataaaa
Fanka BB :)
Miałaś łyżeczkowanie?Acha czyli nie mam.
K
Katijah
Gość
Bez lyzeczkowaniaRozumiem że bez łyżeczkowania było? U mnie materiał brali podczas zabiegu mimo że moim zdaniem wszystko samo się oszyscilo wcześniej.
Złapałam to ale już zapakowane w domu dla kuriera, lekarz widział to i nie mówił że chce coś pobraćYyy, mówiłaś im że chcesz zrobić badania genetyczne i oni Ci nie powiedzieli że musisz "łapać" to co leci? Mówiłaś że wypadły dwa worki owodniowe to myślałam że je masz....
NieMiałaś łyżeczkowanie?
agaaataaaa
Szpital pobiera sobie materiał i wysyła na hist pat przy łyżeczkowaniu. Tak to rączej nie.Bez lyzeczkowania
Złapałam to ale już zapakowane w domu dla kuriera, lekarz widział to i nie mówił że chce coś pobrać
Nie
roki_1991
No to najważniejsze tak na prawdę masz, bo badania genetyczne możesz zrobić. A hist pat jakoś wiele nie wnosi, więc skoro lekarz nic więcej nie kazał robić, to nie martw się na zapasBez lyzeczkowania
Złapałam to ale już zapakowane w domu dla kuriera, lekarz widział to i nie mówił że chce coś pobrać
Nie
K
Katijah
Gość
No i super

No i ok, dziękiNo to najważniejsze tak na prawdę masz, bo badania genetyczne możesz zrobić. A hist pat jakoś wiele nie wnosi, więc skoro lekarz nic więcej nie kazał robić, to nie martw się na zapas![]()

Agnieszka_1988
Jeśli jesteś jeszcze w szpitalu to zapytaj o to. Zdaniem mojego lekarza jedyny cel robienia po poronieniu histopatilogii to wykluczenie kosmówczaka który jest bardzo niebezpieczny. Może mogą Cię posadzić na fotel i pobrać jak do cytologii mały fragment tkanki na badanie?
No i super
No i ok, dzięki [emoji8]
K
Katijah
Gość
Hej
No i stało się to czego chciałam uniknąć. Nie oczyściło się dobrze, czekam na zabieg
No i stało się to czego chciałam uniknąć. Nie oczyściło się dobrze, czekam na zabieg

Carry88
Moderator
Hej
No i stało się to czego chciałam uniknąć. Nie oczyściło się dobrze, czekam na zabieg![]()
Nie martw się sam zabieg nic strasznego, uśpią Cię i obudzisz się po zabiegu. Trzymaj się :*
reklama
@Katrinaka Nie po to medycyna wymyśliła możliwość zabiegu, by z niego nie skorzystać. Dużo lepsze to niż stan zapalny po niepełnym poronieniu. Chwila moment i będziesz miała to za sobą.