reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

To ja mam odwrotnie. Dla mnie grudzien to najgorszy miesiąc do rodzenia. Dziecko zawsze jest w tyle a idzie w tym samym czasie do przedszkola czy szkoły 😂 takze ja jak widzę styczen to jestem spokojna 😂chociaz na porod jeszcze za szybko😁teraz sobie mowie byle do poczatku lutego moge rodzic 😁😁 moj maz urodzony w styczniu, corka w lutym ja w marcu 😂 ciekawe kiedy hanna wyjdzie 😁😁😁 mamy zawsze imprezowy początek roku 😂
Ja jestem z dzisiaj, bo mama mnie urodziła w sylwestra :) i patrząc na osoby z mojego roku to są głupsze ode mnie o wiele 🤣

reklama
Uff bo czytając komentarze zaczęłam się obawiać;) mam termin 20 lutego i liczę że Ignas nie urodzi się dużo wcześniej. Muszę zabrać się za pakowanie torby A przede wszystkim zakup apyeczmych rzeczy ;)
Mam wrażenie że jedna jestem tak malozorganizowana nie wiem co się ze mną dzieje 😂🤣
Ja zaczynam robienie wyprawki, zakupów od jutra....., więc nie tylko Ty😃🤗. Na razie tylko pare bidy i śpioszków w necie pooglądałam, ale organizowanie wszystkiego od tego weekendu😍

Mam dokładnie to samo, na plecach duszności, na prawym mnie jest bardzo niewygodnie spać, więc unikam, na lewym koszmar, bo biodro boli niemiłosiernie, a jeszcze tydzień telu wylądowałam na urgence z bólem pod prawymi żebrami.... dobrze, że chociaż to mi przeszlo. No i ja w ciągu dnia też leżę.
Poduszki, rogale, pod biodro, pod tyłek, pod nogi, między nogi... ja już wszystko przerobiłam🤣😂😃... na raz , dwa się sprawdza, a potem jest tak samo....😋😋
I co Ci powiedzieli na ten bol pod zebrami z prawej strony? Ucisk macicy?;) nerwobol?;)

Uff bo czytając komentarze zaczęłam się obawiać;) mam termin 20 lutego i liczę że Ignas nie urodzi się dużo wcześniej. Muszę zabrać się za pakowanie torby A przede wszystkim zakup apyeczmych rzeczy ;)
Mam wrażenie że jedna jestem tak malozorganizowana nie wiem co się ze mną dzieje 😂🤣
Spoko, ja też jeszcze nie wszystko mam, ale to akurat głównie kwestia braku kasy (chyba za wcześnie pochwaliłam ZUS), pranie ubranek powoli zaczynam, muszę jeszcze zorganizować mniejszą walizkę i się spakować, także na wcześniejszy poród absolutnie się nie szykuję, do ostatniego dnia pewnie będę coś ogarniać 😂 A inna sprawa, że coraz mniej mi się chce coś robić 😕

reklama
Do góry