reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Mój brzuch z wczoraj. Nie mam pojęcia czy jest wysoko czy nisko 😂

37+6.JPG

Dziewczyny, współczuję z tą zgagą ja miałam ze dwa razy zaledwie i źle to wspominam.

U mnie miało się teraz tyle dziać, a nie dzieje się kompletnie nic. Zero twardnień, zéro jakichkolwiek skurczy..., więc już w głowie szykuję się na noszenie brzucha do terminu, czyli 25 luty. Poczekacie tu tyle na mnie?🤔😍
U nas dziś piękna pogoda ze słoneczkiem i jakieś 10 stopni na plusie... a ja taki śliczny kombinezon dla małej kupiłam... nie za gruby, ale jak koło marca urodzę..., to chyba go będę musiała sprzedac albo podarować komuś w przyszłym roku 😜.

No i podziwiam Wasze urocze brzuchy...piękne są!!!🤩 Ja codziennie od czwartku robię sobie teraz zdjęcie brzucha, jako ostatnie przed porodem, więc jak tak dalej pójdzie i nic się nie będzie działo, to będę ich mieć ze 30...na koniec😉😉. Wygląda na to, że jestem zabetonowana po tym leżeniu i wszystkich lekach🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

reklama
Dziewczyny, współczuję z tą zgagą ja miałam ze dwa razy zaledwie i źle to wspominam.

U mnie miało się teraz tyle dziać, a nie dzieje się kompletnie nic. Zero twardnień, zéro jakichkolwiek skurczy..., więc już w głowie szykuję się na noszenie brzucha do terminu, czyli 25 luty. Poczekacie tu tyle na mnie?🤔😍
U nas dziś piękna pogoda ze słoneczkiem i jakieś 10 stopni na plusie... a ja taki śliczny kombinezon dla małej kupiłam... nie za gruby, ale jak koło marca urodzę..., to chyba go będę musiała sprzedac albo podarować komuś w przyszłym roku 😜.

No i podziwiam Wasze urocze brzuchy...piękne są!!!🤩 Ja codziennie od czwartku robię sobie teraz zdjęcie brzucha, jako ostatnie przed porodem, więc jak tak dalej pójdzie i nic się nie będzie działo, to będę ich mieć ze 30...na koniec😉😉. Wygląda na to, że jestem zabetonowana po tym leżeniu i wszystkich lekach🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
😂😂😂Widzisz kochana teraz mozesz troche poszaleć 😀 bez stresu 😀malej tak dobrze, ze nie chce wychodzić 😀 znajac moje szczęście to tez prawie w marcu urodzę 😀ale wszystkiego dowiem sie w poniedzialek 😀😀😀 maz ciezko pracuje żebym jeszcze mogla posprzatac mieszkanie 😀dzisiaj zamkniemy temat podlogi 😀😀zostanie do położenia na ścianie bialej cegly i gotowe 😀takze Hania moze urodzi sie jak będzie miala czysto a co najwazniejsze jak będzie miała gdzie spać bo lozeczko stoi u teściów 😂😂

Do góry