reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Jestem 6 tygodni i 4 dni po porodzie. Z tydzień temu skończyły mi się plemienia, a teraz w sobotę kichłam i znowu zaczęło mi się sączyć 😔 dzisiaj mam wizytę u ginekologa więc ciekawe co powie. Dziewczyny co rodziły w podobnym terminie- jak to wygląda u Was? Ma któraś jeszcze plamienie?
Ja jestem 5tyg i 4 dni i też już nie plamie albo bardzo niewiele. Tydzień temu byłam u lekarza i robił usg. Kolejną wizytę mam w czwartek bo jeszcze coś tam zalega wiec nie oczyściło sie wszystko do końca. Jeśli do czwartku nadal będzie zalegało to dostanę jakieś leki na obkurczenie żeby się pozbyć tego wszystkiego 🤷

Dziewczyny, jestescie skarbnica wiedzy, wiec zapytam na jakie szczepienia sie zdecydowalyscie? Na NFZ czy te skojarzone platne? Rozwazam 6w1 + pneumokoki, meningokoki i rotawirusy. Czy ktoras tez tak zdecydowal? Moze juz po pierwszej dawce? Cos doradzicie albo podzielicie sie swoimi przemysleniami?

Nam każdy z kim rozmawiamy zaleca taki właśnie zestaw co wymieniłaś.
Dziewczyny, jestescie skarbnica wiedzy, wiec zapytam na jakie szczepienia sie zdecydowalyscie? Na NFZ czy te skojarzone platne? Rozwazam 6w1 + pneumokoki, meningokoki i rotawirusy. Czy ktoras tez tak zdecydowal? Moze juz po pierwszej dawce? Cos doradzicie albo podzielicie sie swoimi przemysleniami?

Ja jestem 5tyg i 4 dni i też już nie plamie albo bardzo niewiele. Tydzień temu byłam u lekarza i robił usg. Kolejną wizytę mam w czwartek bo jeszcze coś tam zalega wiec nie oczyściło sie wszystko do końca. Jeśli do czwartku nadal będzie zalegało to dostanę jakieś leki na obkurczenie żeby się pozbyć tego wszystkiego 🤷
Mi moja ginekolog pewnie też dzisiaj zrobi USG, ale już się stresuje. Takie miałam plany na dzisiejszy wieczór 👫💑😈🤪🤭 a tu chyba dupa z nich wyjdzie

Biedna. A te 38 wiefsorem to mierzone na czole czy w pupie. Pytam, bo Julek też dzisiaj ma stan podgoraczkowy. A jutro bioderka, a w przyszłym tygodniu szczepienia. Udało mi się umówić do pediatry, jednak dopiero na jutro i to teleporade , niby jeżeli uzna że trzeba zbadać to będzie kazała przyjechać.
Niestety tak. W dzirn gorączka spada wieczorem ponad 38. Jedziemy na paracetamolu i nie wiemy co dalej

Ja na NFZ. Idziemy 30 marca ☺

reklama
U mnie dzisiaj 5 tyg i 6 dni, wizyta w czwartek. I praktycznie dopiero teraz pojawił się czysty śluz, a tak cały czas plamienia a to krwią a to brązowa maz, kilka razy były przerwy dniowe i myślałam ,że już spokój . Po czym na nowo .
Jestem 6 tygodni i 4 dni po porodzie. Z tydzień temu skończyły mi się plemienia, a teraz w sobotę kichłam i znowu zaczęło mi się sączyć [emoji17] dzisiaj mam wizytę u ginekologa więc ciekawe co powie. Dziewczyny co rodziły w podobnym terminie- jak to wygląda u Was? Ma któraś jeszcze plamienie?

Do góry