Tak, ale nie do wszystkich, nasza ma taka zebre w rozne kolory, wieszam jej na macie i ona sobie ja lapie i macaDzoewczyny czy Wasze maluchy wyciągają juz raczki do chwytania zabawek itp?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ale nie do wszystkich, nasza ma taka zebre w rozne kolory, wieszam jej na macie i ona sobie ja lapie i macaDzoewczyny czy Wasze maluchy wyciągają juz raczki do chwytania zabawek itp?
Moja raczej nie. Woli jak ja jej pokazuje i tylko otwiera buzie żeby dać jej polizaćDzoewczyny czy Wasze maluchy wyciągają juz raczki do chwytania zabawek itp?
Moja zaczęła łapać nad sobąDzoewczyny czy Wasze maluchy wyciągają juz raczki do chwytania zabawek itp?
Tez o tym ostatnio myslalam żeby się z małą wykapac.Co sądzicie o wspólnej kąpieli w wannie z dzieckiem? Naczytałam się ile to ma plusów i właśnie się zastanawiam czy spróbować.![]()
Ja też się nad tym zastanowiamCo sądzicie o wspólnej kąpieli w wannie z dzieckiem? Naczytałam się ile to ma plusów i właśnie się zastanawiam czy spróbować.![]()
Moja panna w zeszłym tygodniu dużo się bawiła rączkami i łapała ulubione zabawki, a potem przyciągała do buzi. W tym tygodniu robi to rzadziej.Dzoewczyny czy Wasze maluchy wyciągają juz raczki do chwytania zabawek itp?
Ja mam taki zamiarCo sądzicie o wspólnej kąpieli w wannie z dzieckiem? Naczytałam się ile to ma plusów i właśnie się zastanawiam czy spróbować.![]()
Tez o tym ostatnio myslalam żeby się z małą wykapac.
Ja też się nad tym zastanowiam![]()
Czyli próbujemyJa mam taki zamiar![]()