reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny jak ubieracie dzieciaki w domu? Na dworze coraz cieplej i w domu automatem tez. Okna rozszczelnione a temp około 23-24 stopnie. Ja sama chodze na krótki rękaw. I mala tez zaczęłam ubierac na krótki rękawek w domu bo wydaje mi się ze na dlugi jej za ciepło. Niby kark nie spocony ale zgięcia pokciowe i paszki mocno zaczerwienione ... Ale wszyscy mówią żeby ubrqc na dlugi bo jest jej zimno. I czasem sama się zastanawiam.

Dziewczyny jak ubieracie dzieciaki w domu? Na dworze coraz cieplej i w domu automatem tez. Okna rozszczelnione a temp około 23-24 stopnie. Ja sama chodze na krótki rękaw. I mala tez zaczęłam ubierac na krótki rękawek w domu bo wydaje mi się ze na dlugi jej za ciepło. Niby kark nie spocony ale zgięcia pokciowe i paszki mocno zaczerwienione ... Ale wszyscy mówią żeby ubrqc na dlugi bo jest jej zimno. I czasem sama się zastanawiam.
No moja dzisiaj ma ubrane długie body bo tak na dwor wyszliśmy. Ale jak wrócimy do domu to zdejeme jej w domu leginsy i skarpetki😁😁 sluchaj się siebie nie innych. Tobie gorąco to i dziecku cieplo

No moja dzisiaj ma ubrane długie body bo tak na dwor wyszliśmy. Ale jak wrócimy do domu to zdejeme jej w domu leginsy i skarpetki😁😁 sluchaj się siebie nie innych. Tobie gorąco to i dziecku cieplo
A ostatnio mała była pod opieką teściowej bo my musieliśmy iść do banku. I mówie że mała nie ma problemu spać przy rozszczelnionym oknie i żeby jej nie przykrywać bo miała body długie i leginsy. Wracamy z banku a mała okryta kocykiem po same pachy :)

A ostatnio mała była pod opieką teściowej bo my musieliśmy iść do banku. I mówie że mała nie ma problemu spać przy rozszczelnionym oknie i żeby jej nie przykrywać bo miała body długie i leginsy. Wracamy z banku a mała okryta kocykiem po same pachy :)
Moja mama była na chwile dzis u mnie i mloda spala u nas w sypialni w łóżeczku i tam okno było uchylone,, a jej nie jest zimno w glowke,, 😂 takze stara szkola. Ja wole żeby zmarzla niż zgrzala

Zazdroszcze wam 20 stopni, lekkich wiaterkow... U nas 28 stopni, skwar jak nie wiem 🤯 a że młody długo spal to wyjdziemy dopiero jak trochę słońce będzie lżejsze 🙊

reklama
Do góry