reklama
Dziewczyny jak ubieracie dzieciaki w domu? Na dworze coraz cieplej i w domu automatem tez. Okna rozszczelnione a temp około 23-24 stopnie. Ja sama chodze na krótki rękaw. I mala tez zaczęłam ubierac na krótki rękawek w domu bo wydaje mi się ze na dlugi jej za ciepło. Niby kark nie spocony ale zgięcia pokciowe i paszki mocno zaczerwienione ... Ale wszyscy mówią żeby ubrqc na dlugi bo jest jej zimno. I czasem sama się zastanawiam.
Mi pokazuje telefon 19 stopni, i jest wiaterek ale przyjemnyIle u was stopni?

I tylko bodziaka i spodenki na dworek? Ja wczoraj założyłam kurteczkę cienka lekka czapeczke bo byl spory wiaterek i niby 18 stopni. A wszyscy na mnie ze jej za zimno i sie przewietrzy za mocnoMi pokazuje telefon 19 stopni, i jest wiaterek ale przyjemny![]()
No moja dzisiaj ma ubrane długie body bo tak na dwor wyszliśmy. Ale jak wrócimy do domu to zdejeme jej w domu leginsy i skarpetkiDziewczyny jak ubieracie dzieciaki w domu? Na dworze coraz cieplej i w domu automatem tez. Okna rozszczelnione a temp około 23-24 stopnie. Ja sama chodze na krótki rękaw. I mala tez zaczęłam ubierac na krótki rękawek w domu bo wydaje mi się ze na dlugi jej za ciepło. Niby kark nie spocony ale zgięcia pokciowe i paszki mocno zaczerwienione ... Ale wszyscy mówią żeby ubrqc na dlugi bo jest jej zimno. I czasem sama się zastanawiam.

Tak, jak zasnela to lekki kocyk cieniutki.I tylko bodziaka i spodenki na dworek? Ja wczoraj założyłam kurteczkę cienka lekka czapeczke bo byl spory wiaterek i niby 18 stopni. A wszyscy na mnie ze jej za zimno i sie przewietrzy za mocno
A ostatnio mała była pod opieką teściowej bo my musieliśmy iść do banku. I mówie że mała nie ma problemu spać przy rozszczelnionym oknie i żeby jej nie przykrywać bo miała body długie i leginsy. Wracamy z banku a mała okryta kocykiem po same pachyNo moja dzisiaj ma ubrane długie body bo tak na dwor wyszliśmy. Ale jak wrócimy do domu to zdejeme jej w domu leginsy i skarpetkisluchaj się siebie nie innych. Tobie gorąco to i dziecku cieplo
Moja mama była na chwile dzis u mnie i mloda spala u nas w sypialni w łóżeczku i tam okno było uchylone,, a jej nie jest zimno w glowke,,A ostatnio mała była pod opieką teściowej bo my musieliśmy iść do banku. I mówie że mała nie ma problemu spać przy rozszczelnionym oknie i żeby jej nie przykrywać bo miała body długie i leginsy. Wracamy z banku a mała okryta kocykiem po same pachy![]()

reklama
A ja zazdroszczę skwaruZazdroszcze wam 20 stopni, lekkich wiaterkow... U nas 28 stopni, skwar jak nie wiema że młody długo spal to wyjdziemy dopiero jak trochę słońce będzie lżejsze
![]()