reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny chyba nie jest zbyt dobrze co?
Wyniki w załączniku.
2.06 wyniki w załączniku badanie około 9:00.
4.06 wyniki w załączniku badanie około 9:00.
Beznadzieja. Biorę 3 razy po 2 tabletki luteiny dopochwowo a prog spadł...

Załączniki

• EEEF9FA2-A3D2-4234-A711-7251DA5962F0.jpeg
    EEEF9FA2-A3D2-4234-A711-7251DA5962F0.jpeg
    70,4 KB · Wyświetleń: 102
  • CF870F04-8409-4CD6-8E49-D8370E727F91.jpeg
    CF870F04-8409-4CD6-8E49-D8370E727F91.jpeg
    73,3 KB · Wyświetleń: 102
Dziewczyny chyba nie jest zbyt dobrze co?
Wyniki w załączniku.
2.06 wyniki w załączniku badanie około 9:00.
4.06 wyniki w załączniku badanie około 9:00.
Beznadzieja. Biorę 3 razy po 2 tabletki luteiny dopochwowo a prog spadł...
Przyrost 75% wiec w normie. Progesteron też jest ładny. On jest wydzielany skokowo, więc to nie jest tak że rośnie liniowo jak beta ;) moim zdaniem nie jest źle póki co

Przyrost 75% wiec w normie. Progesteron też jest ładny. On jest wydzielany skokowo, więc to nie jest tak że rośnie liniowo jak beta ;) moim zdaniem nie jest źle póki co
Ale obniżył się a i tak jest bardzo niski jak na ciąże. Nie powinien wzrosnąć w te 2 dni podwójnej dawki? :( nie wiem co robić.
Badania mam do powtórzenia w poniedziałek i w pon mam USG.
Nie wiem czy jest sens dzwonienia dziś do lekarza bo musiałabym zapłacić 210 zł za telefon od niego a nie wiem czy coś zmieni. Może powinnam brać ten prog w innej formie?

Ale obniżył się a i tak jest bardzo niski jak na ciąże. Nie powinien wzrosnąć w te 2 dni podwójnej dawki? :( nie wiem co robić.
Badania mam do powtórzenia w poniedziałek i w pon mam USG.
Nie wiem czy jest sens dzwonienia dziś do lekarza bo musiałabym zapłacić 210 zł za telefon od niego a nie wiem czy coś zmieni. Może powinnam brać ten prog w innej formie?
Ojej 210? Podnieśli ceny .. [emoji85]
Na spokojnie czekaj , bo z wyników wszystko wychodzi ok

reklama
Progesteron zbadany godzinę później już mógł być dwa razy taki. Nie jest źle.
Poza tym ja nie jestem tal bardzo przekonana czy luteina wychodzi w badaniach
Ale to znaczy że też może spadać? :( boję się że do poniedziałku będzie wynosił znowu 4 i będzie źle.
Biję się z myślami :(

Do góry