KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Myślę, że raczej tak, chociaż pewnie niewiele. Mąż nie jest wege, ale tak naprawdę rzadko kiedy u nas w domu jest jakiś prawdziwie mięsny posiłek.A dziecku będziesz dawała mięso?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Myślę, że raczej tak, chociaż pewnie niewiele. Mąż nie jest wege, ale tak naprawdę rzadko kiedy u nas w domu jest jakiś prawdziwie mięsny posiłek.A dziecku będziesz dawała mięso?
O rany, wcale się nie dziwię, że jesteś wściekła.Pierwsza dawkę dostala prenevar, a teraz się pielęgniarka pomyliła i zwykla dostala refundowanacala az chodze.
nie wiem sama, będę dzwoniła na konsultacje do innych lekarzyi co teraz?
![]()
A twój lekarz co ci powiedział?nie wiem sama, będę dzwoniła na konsultacje do innych lekarzy
Ze ona by zaszczepiła prenevarem ostatnia dawkę, jak dobrze wtedy reagowała bez gorączki. Mam trochę czasu to będę zbierać informacje. Niedawno doktor dzwonila do mnie z przeprosinami.A twój lekarz co ci powiedział?
Masakra... Najważniejsze, żeby Hani nic nie było!Ze ona by zaszczepiła prenevarem ostatnia dawkę, jak dobrze wtedy reagowała bez gorączki. Mam trochę czasu to będę zbierać informacje. Niedawno doktor dzwonila do mnie z przeprosinami.
no lepiej sie dowiedzieć jakie mogą być tego skutki, choć mam nadzieję, że żadne. Tez bym była wściekłanie wiem sama, będę dzwoniła na konsultacje do innych lekarzy
Wrzucam, co mnie zainteresuje, a weryfikuje przed zakupem-tak, zeby nie zapomniec, bo koszyk sie zapisuje i nie znika.Wszystko z koszyka kupujesz ? Czy po prostu wkładasz, bo suma niezła hah
Dziekuje, sprawdze.Ja nie chce nic rozpylać i smarować dziecka trzeba uważać bo te na bazie środka deet są szkodliwe dla takich małych dzieci i tylko się małych z Citrodiol który jest naturalny.
ja po tym jak był u nas atak meszek kupiłam u jestem zadowolona
Zobacz ofertę: MUSTICO Opaska odstraszająca komary 100% naturalna https://allegro.pl/oferta/mustico-opaska-odstraszajaca-komary-100-naturalna-9272939967
Zobacz ofertę: MUSTICO plastry odstraszające komary, meszki 12szt https://allegro.pl/oferta/mustico-plastry-odstraszajace-komary-meszki-12szt-9219552347
To jaka podali?Dziewczyny pomylili małej szczepienie, jestem zalamana