kasza_lotek
Zaangażowana w BB
Eh dziewczyny ja chyba odchodze  w sumie to niepotrzebnie zaczynalam pisac. Trzymam za was wszystkie kciuki, to jest piekny stan (choc czasem ciezki
 w sumie to niepotrzebnie zaczynalam pisac. Trzymam za was wszystkie kciuki, to jest piekny stan (choc czasem ciezki  ) dla kobiet ktore chca maluszka. O swojego kochanego synka staralam sie kilka lat i byl tak wysniony i wymarzony ze nie wyobrazalam sobie nigdy wczesniej ze mozna w ciazy czuc sie inaczej
) dla kobiet ktore chca maluszka. O swojego kochanego synka staralam sie kilka lat i byl tak wysniony i wymarzony ze nie wyobrazalam sobie nigdy wczesniej ze mozna w ciazy czuc sie inaczej  a jednak... tym razem tak jak pisalam ciaza nieplanowana, w bardzo bardzo zlym momencie, zawiidlo zabezpieczenie. W sumie to ja nawet nie moge w tej ciazy byc. Bilam sie dlugo z myslami i pewnie sobie tego nie wybacze ale nie bede mama kwietniowa
 a jednak... tym razem tak jak pisalam ciaza nieplanowana, w bardzo bardzo zlym momencie, zawiidlo zabezpieczenie. W sumie to ja nawet nie moge w tej ciazy byc. Bilam sie dlugo z myslami i pewnie sobie tego nie wybacze ale nie bede mama kwietniowa  trzymajcie sie cieplo i spokojnej ciazy wam zycze
 trzymajcie sie cieplo i spokojnej ciazy wam zycze 

) dla kobiet ktore chca maluszka. O swojego kochanego synka staralam sie kilka lat i byl tak wysniony i wymarzony ze nie wyobrazalam sobie nigdy wczesniej ze mozna w ciazy czuc sie inaczej
) dla kobiet ktore chca maluszka. O swojego kochanego synka staralam sie kilka lat i byl tak wysniony i wymarzony ze nie wyobrazalam sobie nigdy wczesniej ze mozna w ciazy czuc sie inaczej  

Musimy być dobrej myśli ❤
 Musimy być dobrej myśli ❤
		 najważniejsze, ze lekarz powiedział, ze wszystko dobrze jest i prawidłowo. Wczesniej już w 5tc był krwiak, teraz ładnie się rozwija.
 najważniejsze, ze lekarz powiedział, ze wszystko dobrze jest i prawidłowo. Wczesniej już w 5tc był krwiak, teraz ładnie się rozwija.  

ja tez taka strachliwa jestem, ale musimy dawać dobra energię dzidziom.
 ja tez taka strachliwa jestem, ale musimy dawać dobra energię dzidziom.  Będzie biło.
 Będzie biło.