reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

jeju ale dzisiaj akcje mieliśmy zastanawiałam się czy pisać bo ktoś może bardzo religijny jest ale muszę dać upust (tak więc sorry)
wkurzyła nas dzisiaj Sąsiadka co za baba a taka miła się wydawała zaczęła nam pierdzielić że Bóg nas pokarał że mamy wcześniaka bo ślubu kościelnego nie mamy ale można jeszcze się nawrócić i iść na jasna górę się pomodlić o zdrowie dla małego bo dla nas za późno 🤨☹️
ludzie niektórzy to mają zrąbany baniak ☹ serio!

reklama
jeju ale dzisiaj akcje mieliśmy zastanawiałam się czy pisać bo ktoś może bardzo religijny jest ale muszę dać upust (tak więc sorry)
wkurzyła nas dzisiaj Sąsiadka co za baba a taka miła się wydawała zaczęła nam pierdzielić że Bóg nas pokarał że mamy wcześniaka bo ślubu kościelnego nie mamy ale można jeszcze się nawrócić i iść na jasna górę się pomodlić o zdrowie dla małego bo dla nas za późno 🤨☹️
ludzie niektórzy to mają zrąbany baniak ☹ serio!
Ona sie powinna nawrócić jak wali takimi glupimi tekstami. W ogole sie nie przejmujcie, nie trafiliscie na zdrowo-wierzącą osobe, tylko na jakas nawiedzoną babe 🤨

Ona sie powinna nawrócić jak wali takimi glupimi tekstami. W ogole sie nie przejmujcie, nie trafiliscie na zdrowo-wierzącą osobe, tylko na jakas nawiedzoną babe 🤨
nie kumam takich ludzi przez cały tydz wyciąga informacje żeby potem zlepić w całość i dowalić 🤨
no bardziej mnie wkurzyło że M jej podziękował za dobrą radę 😡a mi powiedział że nie warto g... tykać, więc poszliśmy sobie
ale jakoś tak mam że to we mnie teraz jest a tak jakbym jej nagadała🤬 to chociaż by mi ulżyło 😂

Dziewczyny, może komuś się przyda taka informacja, mam nosidło z Kavka handy i obserwuje ich insta, okazuje się, że można uszyć u nich nosidło z własnej chusty. Z tego co patrzę na stronie 415 zł to kosztuje, jeśli starczy z całej chusty, a jak muszą coś od siebie dać no to wiadomo, że więcej. Nawet się zastanawiałam, czy z mojej nie uszyć sobie drugiego 🤣 Ale w sumie trochę szkoda mi kasy, po co mi dwa nosidła.

Zwracasz uwagę czy plastik czy nie ? Mój wszytko żre, dzisiaj już wylizał nogę od krzeselka 😎

Już nie wspomnę, że wsadził sobie ogon kota do buzi 🤣
no jasne 😂
krzesełko to pewnie drewno więc naturalne super 👍
ale sierść🤮 pierwsze co to sobie wyobrażam ten kłebuszek kłaczków w brzuszku🤮ohyda
ale może od jednego razu Roszpunką nie zostanie😜
mój ostatnio lustro liże namiętnie, gada do niego i się chichra😂

no jasne 😂
krzesełko to pewnie drewno więc naturalne super 👍
ale sierść🤮 pierwsze co to sobie wyobrażam ten kłebuszek kłaczków w brzuszku🤮ohyda
ale może od jednego razu Roszpunką nie zostanie😜
mój ostatnio lustro liże namiętnie, gada do niego i się chichra😂
Krzesełko mam akurat plastikowe :D
Już raz zrobił kupę z trawą, więc ja się już nie przejmuje, krzywdy sobie nie zrobi 🤣

reklama
Do góry