Starlights
Fanka BB :)
lekarze nie zalecają słuchania serduszka w pierwszych tygodniach bylam u dwoch i kazdy to samo mi powiedzial, ale wiem ze sa lekarze ktorzy włączają
Również tak czytałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lekarze nie zalecają słuchania serduszka w pierwszych tygodniach bylam u dwoch i kazdy to samo mi powiedzial, ale wiem ze sa lekarze ktorzy włączają
Ja wzięłam w czw od innego lekarza normalne L4, jeszcze nie ciążowe, a od 30.08 zamierzam iść na ciążowe, już płatne 100%.Dziewczyny czy któraś z Was wzięła zwolnienie od lekarza poz przed wizytą u gina. Ja czuję że nie wytrzymam do 24...ja chodzę po domu i co chwilę się pokładam to mi lepiej, głową mnie nie boli...
Wez l4 od rodzinnego w takim razie.Dziewczyny czy któraś z Was wzięła zwolnienie od lekarza poz przed wizytą u gina. Ja czuję że nie wytrzymam do 24...ja chodzę po domu i co chwilę się pokładam to mi lepiej, głową mnie nie boli...
Ja na szczęście nieDziewczyny tez macie takie wahania nastrojów?
Ja bym chciała pracować jak najdłużej, jeśli wszystko by było okej to najwcześniej na koniec roku chciałabym iść na zwolnienieA w ogóle kiedy planujecie iść na L4 juz takie dłuższe?
Mąż wczoraj zadał mi takie pytanie i co ja myślę w tej sprawie i w zasadzie nie wiem.. mówię grudzień to na bank a on mówi że to będzie już 6 miesiąc, a ja.. no faktycznie, to nie, chyba wcześniej chce hahamoze październik lub listopad max ?
Co Wy sobie myślicie?![]()
A w ogóle kiedy planujecie iść na L4 juz takie dłuższe?
Mąż wczoraj zadał mi takie pytanie i co ja myślę w tej sprawie i w zasadzie nie wiem.. mówię grudzień to na bank a on mówi że to będzie już 6 miesiąc, a ja.. no faktycznie, to nie, chyba wcześniej chce hahamoze październik lub listopad max ?
Co Wy sobie myślicie?![]()