U
usuniecie
Gość
Nie balas sie brac na wlasna odpowiedzialnosc?Ja nie badalam.prog ale biore duphaston na wlasna reke. Bo po owu.mialam marne 6 a przed sama@ 3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie balas sie brac na wlasna odpowiedzialnosc?Ja nie badalam.prog ale biore duphaston na wlasna reke. Bo po owu.mialam marne 6 a przed sama@ 3
NieNie balas sie brac na wlasna odpowiedzialnosc?
Niewiele mam starajacych tak bierze. Zaczelam brac i moment zaskoczylo. Wiec ewidentnie byl to brak
Wiem, ale ja zrobilam badania przed i byl bardzo niski.Na Twoim miejscu, ale oczywiście zrobisz jak uważasz - skonsultowałabym to z lekarzem. Duphaston to mocny lek na receptę.
To dlaczego po prostu nie poszłaś z nimi do lekarza?Wiem, ale ja zrobilam badania przed i byl bardzo niski.
Co chcesz konkretnie wiedzieć?Hej dziewczyny. Chyba do Was dołączam zrobiłam dziś test i wyszły dwie kreseczki. Mam mały problem bo zaczęłam pracę w środę tydzień temu i dostałam umowę na okres próbny do 31 października i co teraz?
Rozumiem, no ja wlasnie nie bralam nigdy dupka podczas staram, tylko jak.zaszlam stad moje pytanieNiewiele mam starajacych tak bierze. Zaczelam brac i moment zaskoczylo. Wiec ewidentnie byl to brak
Moj gin mi przepisal jak plamilam w ciazy. Dupek na pewno nie zaszkodzi a wspomaga ciazeRozumiem, no ja wlasnie nie bralam nigdy dupka podczas staram, tylko jak.zaszlam stad moje pytanie